Lifestyle / Ostalo

The Body Shop

Svjetski poznati brand ovaj tjedan stigao je u Portanovu

Svjetski poznati brand ovaj tjedan stigao je u Portanovu

Otvoren The Body Shop, a za vikend besplatna dječja predstava

The Body Shop svoja je vrata prvi put otvorio 1976. godine - malu zeleno obojenu radnju u Brightonu u Engleskoj, no već tada njihov je pristup ljepoti bio radikalno drugačiji od ostalih u industriji ljepote. Etički izvori i sastojci na prirodnoj bazi iz cijelog svijeta, proizvodi i rituali ljepote napravljeni za svako tijelo - namijenjeni tome da se svi osjećaju dobro u svojoj koži. Upravo zato, već su godinama jedan od najpoznatijih brandova u industriji ljepote, a odsad ih možete pronaći i u TC Portanova, na 1. katu!

Ako ovo nije dovoljno dobra pozivnica da posjetite svoju omiljenu shopping destinaciju onda imamo još i ovo... na sreću svih mališana - Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka vraća se u Portanovu. Nakon duže stanke, glumci i lutke ove vrijedna i višestruko nagrađivane kazališne kuće u nedjelju 30.10. u 11 sati u Portanovi će izvesti dječju predstavu Vrijeme za bajku. A ovu divnu predstavu Portanova je za vaše mališane osigurala posve besplatno!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I to nije sve... U subotu, 29. listopada, na redu je još jedna u nizu redovnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvennog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove vas subote čekaju u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte od 16 do 19 sati.

I ne zaboravite...  sljedeća Portastična srijeda stiže već 2. studenog, a dobro znamo što ona donosi... najbolje popuste i pogodnosti za shopping u Portanovi – svake prve srijede u mjesecu.

A dan ranije, u utorak 1. studenog na dan Svih svetih – Portanova, kao i uvijek do sada na taj dan – neće raditi. Izuzetak će biti Cinestar, Luckia Casino, GBowling, lounge bar Waldinger i Twister Arcade koji će prilagoditi svoje radno vrijeme za taj dan, ali o tome se detaljnije informirajte na www.portanova.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!