Lifestyle / Ostalo

tu su i druge novosti

Bebe se utrkivale na pet metara u Portanovi

Bebe se utrkivale na pet metara u Portanovi

Utrka beba u puzanju odlična je uvertira i za još novosti

Još smo svi pod dojmom najljepše utrke na svijetu – Utrke beba na 5 metara u Portanovi.

Još jednom se pokazalo da su bebe najslađi natjecatelji, mame, tate, bake, tete najbolji navijači te da stoji ona stara... da je važno sudjelovati, a ne pobijediti. Jer nitko iz Portanove nije otišao praznih ruku za što su se pobrinuli sponzori Baby Center, Argentum, Igračke Deni,s Müller, Dm, Bebimil i Podravka, a diplome, fotografije i snimke sa ovog natjecanja ostat će trajna uspomena na ovo odlično poslijepodne u Portanovi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je bilo na natjecanju možete pogledati ovdje.

A utrka beba u puzanju odlična je uvertira i za još novosti. Usluga besplatne posudbe dječjih kolica na Info pultu Portanove dobila je novo ruho! Nova Baby Center Joolz kolica jednostavna su i lagana za korištenje, namijenjena da vama olakšaju - a vašim klincima uljepšaju boravak u Portanovi. Osim toga, i previjališta za mame i bebe koja se nalaze na svakom katu Portanove dobila su dašak svježine – s novim Baby Center podlogama za previjanje.

Dječja kolica besplatno možete posuditi na Info pultu u prizemlju TC Portanova, uz predočenje važeće identifikacijske isprave.


Izdvojeno

Reci što misliš!