Lifestyle / Ostalo

prijavite svoje bebe

Utrka beba u puzanju u Portanovi

Utrka beba u puzanju u Portanovi

Pred nama je Vikend mama, tata i beba i shopping s popustima

15. i 16. listopada stiže nam još jedan Vikend mama, tata i beba u Portanovu. Tijekom cijelog vikenda bit će organiziran shopping s popustima, a u subotu 15. listopada od 16 do 19 sati najzabavnije natjecanje na svijetu – natjecanje beba u puzanju!

Mali natjecatelji bit će podijeljeni u tri starosne kategorije: do 9 mjeseci, od 9 do 12 mjeseci i od 12 do 18 mjeseci starosti, a najbrži puzači u svakoj kategoriji osvajaju vrijedne nagrade. Prvo mjesto u svakoj kategoriji donosi Baby Center poklon bon u vrijednosti 500 kuna, drugo mjesto Argentum poklon bon u vrijednosti 250 kn, a treće mjesto u svakoj kategoriji Igračke Denis poklon bon u vrijednosti 200 kn. U svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada iznenađenja koja donosi Müller poklon paket u vrijednosti 500 kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ali, nitko neće otići iz Portanove praznih ruku! Osim diplome za sudjelovanje, svi prijavljeni dobit će i prigodne poklone koji su osigurali sponzori Dm, Bebimil i Podravka.

Ranija prijava putem e-maila: [email protected] ili na info pultu TC Portanova je obavezna, a rok za prijavu ističe u četvrtak 13.10. u ponoć.

Svi roditelji na licu mjesta trebaju potvrditi prijavu svoje bebe najkasnije 15 minuta prije starta utrke i preuzeti majicu sa startnim brojem. Utrka beba do 9 mjeseci starosti počinje u 16 sati, beba od 9 do 11 mjeseci počinje u 17 sati, a beba od 12 do 18 mjeseci starosti počinje u 18 sati.

Mame, tate, bake, tete… pripremite se za navijanje i bodrenje svojih malih puzača i ne zaboravite ponijeti igračke, bočice, ključeve od auta, daljinske upravljače, odnosno sve što će vašem mališanu pomoći da završi utrku. Možda vam baš to donese i neku dodatnu nagradu!

I ne zaboravite – važno je sudjelovati, a ne pobijediti!

Sve upute, savjete, pravila i važne informacije potražite na www.portanova.hr

Nastup popularnog comedy dvojca pod nazivom KRUŠEVAC GETO, kojeg na društvenim mrežama prati više od 700.000 ljudi bio je najavljen za 13.10.2022. u Luckia Casinu u TC Portanova, ali je otkazan zbog bolesti. Novi datum je 24.11.2022.


Izdvojeno

Reci što misliš!