Lifestyle / Ostalo

When in Rome, do as the Romans do

Učenica Marta pobjedila na Hippo English Language Olyimpiad u Rimu

Učenica Marta pobjedila na Hippo English Language Olyimpiad u Rimu

U samom je finalu između 150 natjecatelja te izuzetno jakoj konkurenciji osvojila izvanredno 1. mjesto u svojoj kategoriji

Marta Josipović, učenica OŠ Ernestinovo, pokorila je Rim i osvojila 1.mjesto u kategoriji Hippo 2 u finalu međunarodnog natjecanja u znanju engleskog jezika Hippo English Language Olyimpiad u Rimu.

"When in Rome, do as the Romans do. Rečenica koju smo nebrojeno puta čule, a kako niti jedna nismo dosada bile u Rimu, ovo nam je bila idealna prilika da postupimo upravo tako" kažu Marta i njezina mentorica Dijana Mišević, koje kao što Rimljani ostavljaju dojam opuštenih građana koji uživaju u životu, odlučile iskoristiti ovih 6 nezaboravnih dana u Rimu kao dobru avanturu, upoznavanje Rima i okolice, ali i kao veliki izazov za ostvarivanjem svojih snova: biti najbolji na svijetu.

Nakon što se Marta direktno plasirala u finale Hippo natjecanja,  u samom je finalu između 150 natjecatelja te izuzetno jakoj konkurenciji osvojila izvanredno 1. mjesto u svojoj kategoriji i postala svjetska prvakinja iz engleskog jezika u skupini Hippo 2.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posjet Rimu i Vatikanu, obilazak svih znamenitosti Rima, 35 prehodanih kilometara u dva dana, druženje s prijateljima iz 55 zemalja, natjecanje, sklapanje novih poznanstava i prijateljstava te napose odličan rezultat samo su neke od uspomena koje će Marti i njezinoj teacherici Dijani zauvijek ostati u najljepšem sjećanju. Marta će uz ovo nezaboravno iskustvo dobiti i međunarodno priznatu diplomu iz engleskog jezika – A2 Gatehouse Awards iz Velike Britanije.

"Bravo za našu Martu koja je svojim nevjerojatnim uspjehom ucrtala OŠ Ernestinovo na kartu svijeta te nas učinila neizmjerno ponosnima. Veliki je to uspjeh za našu školu, mjesto i samu Republiku Hrvatsku. Marta je na najljepši način obranila boje svoje škole i države te pokazala kako se marljivošću, upornošću, znanjem i kvalitetom može doći na vrh svijeta. Velike čestitke i njezinoj mentorici, profesorici Dijani Mišević koja ju je pratila na tom putu. Nadamo se da će ovaj nezapamćeni rezultat biti poticaj i drugoj djeci da predanim radom i učenjem engleskog jezika možda u budućnosti ponove ovaj rezultat", riječi su ravnatelja OŠ Ernestinovo.


Izdvojeno

Reci što misliš!