Lifestyle / Ostalo

dođite

U Portanovi totalni cirkus - stiže Popiñ i DEX ROCK

U Portanovi totalni cirkus - stiže Popiñ i DEX ROCK

Početak škole, ali i finale ove nagradne igre u Portanovi će se obilježiti 24. rujna od 11 sati

Čekanju je došao kraj - u subotu, 24. rujna na veseloj Back to School proslavi doznat ćemo imena 81 dobitnika nagradne igre Vrati se u školu sa stilom, dovezi se Xiaomi romobilom! No, još uvijek nije kraj - još uvijek stignete sudjelovati! Sa svakim računom od kupovine obavljene u razdoblju od 23. kolovoza do 23. rujna do 21 sat na Info pultu preuzmite kupon, ubacite ga u za to predviđenu kutiju...

Početak škole, ali i finale ove nagradne igre u Portanovi će se obilježiti  24. rujna od 11 sati uz totalni cirkus i neuobičajenog gosta iznenađenja - Popiña koji stiže čak iz Venezuele, a koji će prisutne zabavljati predstavom koja objedinjuje cirkus i komediju: žongliranje, balansiranje i magiju, interakciju s publikom i još puuuno toga! A šuška se kako su osim već poznatih nagrada, u pripremi i još neke nagrade iznenađenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ali to nije sve... DEX ROCK - jedan od najpoznatijih i najkarizmatičnih youtubera u regiji se vraća u CineStar! Ekskluzivno u CineStaru u Portanovi - Dex Rock show možeš pogledati 24 rujna od 13 sati.

Osim bezbroj zabavnih sadržaja u Portanovi ove subote, 24. rujna na redu je i još jedna u nizu redovnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove subote čekaju vas u prizemlju TC Portanova.

A već sljedeći tjedan očekuje vas kombinacija shoppinga, sporta i zabave u Portanovi! Naime, u subotu, 1. listopada u Portanovi će se obilježiti Svjetski dan hodanja! Oni koji tijekom dvosatnog shoppinga kroz Portanovu naprave najviše koraka bit će nagrađeni vrijednim nagradama: BUZZ poklon bonom u vrijednosti 500,00 kn za nju - a isto tako i za njega! Detalje i pravila nagradnog natječaja pronađite na www.portanova.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!