Lifestyle / Ostalo

totalni hit

Hrvati poludjeli za tenisicama iz Lidla: U trgovinama rasprodane, a na oglasima se prodaju za vrtoglave iznose

Hrvati poludjeli za tenisicama iz Lidla: U trgovinama rasprodane, a na oglasima se prodaju za vrtoglave iznose
Screenshot/Lidl

Kako su u mnogim trgovinama rasprodane, nekolicina onih koja je ipak uspjela zgrabiti svoj par postavili su ih na internet oglasnike

Rijetko koji proizvod izazove toliku pomamu u trgovinama kao što su to napravile obične bijele muške tenisice koje se od ponedjeljka prodaju u Lidlovim trgovinama.

Riječ je o muškom modelu tenisica s Lidlovim potpisom. Dostupne su u brojevima od 41 do 46, a cijena im je 129,90 kuna. Osim tenisica, u Lidlu se po cijeni od 15,99 kuna prodaju i bijele čarape (koje idu uz tenisice), a na kojem se također nalazi Lidlov logo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove  tenisice od prekjučer se mogu kupiti u njihovim trgovinama, no na brojnim lokacijama već su rasprodane, baš kao što je to bilo prije nekoliko godina u inozemnim trgovinama.

Kako su u mnogim trgovinama rasprodane, nekolicina onih koja je ipak uspjela zgrabiti svoj par postavili su ih na internet oglasnike. Najjeftiniji par na koji smo naišli na oglasniku prodaje se po cijeni od 300 kuna, a najčešća cijena ovih tenisica je 1000. No, ima i onih koji su odlučni da žele unovčiti ovaj "ulov" pa cijene dosežu i do vrtoglavih 4 i pol tisuće kuna...


Izdvojeno

Reci što misliš!