Lifestyle / Ostalo

približava se i back to school

Sezonska sniženja, Cinestar dan za 19 kuna i nove jesenske kolekcije u Portanovi

Sezonska sniženja, Cinestar dan za 19 kuna i nove jesenske kolekcije u Portanovi

Sezonska sniženja još traju u Portanovi

Nema sumnje, sezonska sniženja i dalje traju i veća su nego ikada. Tko je čekao najveće popuste – sada ima priliku obaviti kupovinu po zaista najpovoljnijim cijenama. Ušli smo u završni krug sniženja, a mnogi trgovci nude i dodatne popuste na već sniženi asortiman.

Međutim, iako nam je pažnja i dalje okupirana sezonskim sniženjima, šetnjom po Portanovi uspjeli smo primijetiti da nam se već polako prikradaju i nove jesenske kolekcije. Hoćete li prvi ugrabiti najnovije komade ili za nove kolekcije pričekati prvo zahlađenje – na vama je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Polako se približava i početak nove školske godine, a to i trgovci jako dobro znaju i već sada nude fantastične Back to school akcije, pa ako imate školarca ili vrtićarca, bacite pogled na bogatu ponudu za povratak u školske klupe.

Za oko nam je zapela i svako ljeto dobrodošla akcija Cinestara - Cinestar dan za 19 kn! Sljedeći tjedan, 17. kolovoza moći ćete pogledati filmske hitove za samo 19 kuna. Pristupačna cijena ulaznica, dobra zabava i najnoviji filmski hitovi čekaju vas i ovog kolovoza u CineStaru. Dan za 19! idealna je prilika za izlazak, druženje s prijateljima i bijeg od gradskih vrućina u klimatizirane i ugodne dvorane CineStar kina. Prodaja ulaznica za ovu akciju je već započela.

U ponedjeljak, 15. kolovoza na blagdan Velike Gospe trgovine u Portanovi, baš kao i svih prethodnih godina - neće raditi! Izuzetak je drugi kat popularno zvan kat zabave koji će djelomično biti otvoren i to prema prilagođenom radnom vremenu. CineStar će tako raditi od 10:30 do 23:00 sata, Luckia Casino 8:00 do 5:00 sati, a GBowling od 16:00 do 23:00 sata. Twister Arcade – dio sa zabavnim aparatima radit će od 10:00 do 23:00 sata, a dječja igraonica Twister fun park, Surfer, Polaris, Waldinger te Sunos studio neć raditi.


Izdvojeno

Reci što misliš!