Lifestyle / Ostalo

vidimo se

Portanova danas radi prema redovnom radnom vremenu

Portanova danas radi prema redovnom radnom vremenu

Twister Arcade zona sa zabavnim aparatima otvorena na 2. katu centra

Još bolja i zabavnija Twister Arcade zona ovaj je tjedan ponovno otvorena, ali na novoj lokaciji i savršeno se uklapa u ponudu 2. kata ovog centra, među posjetiteljima poznatog kao kata zabave. Twister Arcade – zona obiteljske zabave nudi veliki izbor zabavnih aparata za sve uzraste od Air hockeya, street basketballa, kick boxera, auto i moto simulatora, automata s nagradama, uzbudljive klackalice, njihalice i još mnogo iznenađenja, a među najnovijim atrakcijama su Ice man zabavni aparat s efektima te bowling simulator. Radno vrijeme ove zabavne lokacije je svaki dan do 23 sata. Radnim danom otvara se u 10 sati, a vikendom u 9 sati. A otvorenje još veće i zabavnije Twister Fun Park igraonice također se uskoro očekuje! I igraonica se također seli na 2. kat centra gdje vas vrlo uskoro očekuju velika iznenađenja i noviteti - igra, zabava i najveselije Twister proslave dječjih rođendana u gradu. Pratite društvene mreže Portanove za sve novosti, a uskoro se opet igramo u Twisteru!

Iako u Portanovi sve vrišti od natpisa međusezosnkih sniženja, insprirani kolekcijom proljeće/ljeto '22. jedva čekamo početak pravih, redovnih, sezonskih sniženja! Ekskluzivno saznajemo da su neke trgovine u Portanovi najavile početak sezonskih sniženja već za idući tjedan! Znači, najbolji komadi uskoro po nikad povoljnijim cijenama, a ukoliko već imate složenu wish listu, požurite kako bi svoje it komade nabavili već u prvom krugu sniženja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A kad smo već kod shoppinga, dobro je znati da je danas Portanova otvorena i radi prema redovnom radnom vremenu. Izuzetak je samo Hrvatska Pošta koja danas ipak neće otvoriti svoja vrata. Također, sljedeći tjedan, na Dan antifašističke borbe 22. lipnja Portanova će raditi prema redovnom radnom vremenu.


Izdvojeno

Reci što misliš!