Lifestyle / Ostalo

nova emisija

Od 20. svibnja 'Stanje nacije' je u rukama Zorana Šprajca

Od 20. svibnja 'Stanje nacije' je u rukama Zorana Šprajca

Od petka, 20. svibnja u 22.15 sati, na RTL-u počinje prikazivanje nove emisije Zorana Šprajca - 'Stanje nacije'

'Stanje nacije' politička je satira - žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu upravo zbog njegova sarkastičnog i ironičnog načina obrađivanja tema, javnog prozivanja i postavljanja pitanja čiji odgovori zanimaju sve nas.

Stanje naše nacije prikazano je na način kakav je i Šprajc sam - drukčije, ironično, dovitljivo, britko. Uz pregled tjedna, bit će tu i zanimljivih tema koje su možda promakle oku javnosti ili jednostavno nisu stigle doći na red zbog aktualnih zbivanja. Doznat ćete kako naša nacija diše, što sluša, gdje se kreće...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svaka epizoda bit će drukčija i gledatelji uistinu mogu svašta očekivati, pa i različite nazive rubrika! Tako da u prvoj epizodi emisiju otvara rubrika Raport o događajima koji su obilježili protekli tjedan ukazujući na apsurde u našem društvu, nastavlja se rubrikom Ispod radara o temama kojima se nitko nije pretjerano bavio, a Fala bivšem austrijskom kancelaru Kurtzu dotaknut će se čuda u hrvatskoj društveno-političkoj zbilji, a i šire. Anatema tjedna kao glavna tema potaknuta aktualnostima prodrmat će medijski prostor nečime s čime je nacija već dulje upoznata, a razgovor s građanima o društvenim fenomenima obavljat će komičar Goran Vinčić! Za kraj ostaju uvijek zabavne vijesti iz showbiza, onako kako ih vidi Zoran Šprajc.

„Stanje nacije vjerojatno je najuzbudljiviji, ali i najizazovniji televizijski projekt na kojem sam ikad radio. Krenuli smo s mnoštvom nepoznanica jer je riječ o potpuno novoj formi na našem tržištu, ali uz ekipu sjajnih suradnika, vjerujem da ćemo uspjeti napraviti sadržaj koji će se gledateljima svidjeti. Nestrpljiv sam, imam tremu, ali i dobar osjećaj da ćemo napraviti dobar posao. No bit ćemo pametniji u petak“, kaže Šprajc.

Na jednome mjestu doznajte što je stvarno bitno! 'Stanje nacije' kroz prizmu Zorana Šprajca gledajte svaki petak od 22.15 sati - samo na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!