Lifestyle / Ostalo

video prilog rtl-a

Na Međunarodni dan obitelji Osječane je zabavljala maskota Zdravko

Na Međunarodni dan obitelji Osječane je zabavljala maskota Zdravko
Screenshot/RTL

Najmlađi zadovoljni atmosferom i igrom s roditeljima, a i odrasli nasmijani i dobre volje

Međunarodni je dan obitelji i prilika za druženje s onima koje najviše volite. A da Osječani ovaj dan provedu i ugodno i zdravo, pobrinula se maskota Zdravko - o obiteljskom danu za sve.

Sportske igre koje vole i djeca i odrasli, glazba i ples, hodanje po gurtni i žongliranje. Za svakoga po nešto, a u RTL stilu predstavio se Zdravko.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Neću pjevati, ne morate pogađati tko sam. Ja sam Zdravko, dođite sa mnom vježbati i živjeti zdravo. Juhuuuu'', rekao je za RTL televiziju Zdravko.

Najmlađi zadovoljni atmosferom i igrom s roditeljima. I odrasli nasmijani i dobre volje.

''Najvažnije je biti s djecom, družit se i što više ih uključiti u sve moguće aktivnosti'', kazala je Dunja Jelinčić iz Osijeka.

''Sviđa mi se tak što ima aktivnosti u gradu, što više to bolje, znači samo da smo vani na prirodi i to je najbitnije'', rekao je Stjepan Hlevnjak iz Osijeka.

''Od malih nogu ih učimo da zaista treba svakodnevno posvetiti dio vremena sportskim aktivnostima, tako da naša dječica su na to navikla. Uvijek su aktivni i stvarno se trudimo uz sve obveze organizirati vrijeme da oni imaju svoje vrijeme za sport. A i majke su im uzor, naravno'', rekle su Ivana Vrbek Mesić i Renata Periša Kečkeš iz Osijeka.

Bravo za organizatore. Za besplatne sportske aktivnosti tijekom godine i za današnji dan.

''Međunarodni dan je obitelji, tako da je ovo prilika da se sjetimo onih koje najviše volimo i do kojih nam je najviše stalo. Obitelj je nešto što je stvarno najvrjednije u ovom našem društvu i mi smo tu da evo tome damo počast i da to pokažemo'', izjavila je Gordana Veselić, glavna tajnica Gradskog saveza za sportsku rekreaciju Osijek.

''Najvažnije je kad smo svi zajedno'', poručili su Ivor i Artur Cerić.

I kad se volimo i zajedno zabavljamo.


Izdvojeno

Reci što misliš!