Lifestyle / Ostalo

na rtl play premium

Legendardna "Krv nije voda" vraća se u naše živote, prva epizoda izašla danas!

Legendardna
RTL

Jedna od najpopularnijih skriptiranih reality formata na ovim područjima, 'Krv nije voda', koja je dosegnula popularnost kojom se ne bi posramila i kakva meksička sapunica, vraća se u vaše živote, i to od danas!

Novih pet epizoda donose mnoštvo zanimljivog sadržaja, a suvremene životne priče koje su u emisijama gledatelje će zasigurno zaintrigirati jer modernih, aktualnih tema neće nedostajati. Kakve sve opasnosti od interneta vrebaju iza ugla i tko se predstavlja za nekoga tko nije, mogu li obiteljski odnosi ostati isti kada otac 'izađe iz ormara', kako je nezadovoljni radnik odlučio promijeniti stil života te što je sve pandemija uzrokovala na glazbenoj sceni, samo su neke od neobičnih, ali životnih i aktualnih tema emisije 'Krv nije voda'.

Snimanje nove sezone odigralo se na lokacijama diljem Zagreba i  okolice, a glumiti će nova generacija natruščika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ideja za jednu od najpopularnijih emisija nastala je u želji da se gledateljima predstavi jednostavan i inovativan trend prikazivanja stvarnog života i osobnih drama 'običnih ljudi'. Emisija je vrlo brzo proširila popularnost i postala viralna, a takva je ostala i do danas.

Nove epizode omiljene emisije, pratite od 13. svibnja na RTL Play premiumu. Svakog tjedna pretplatnike čeka nova epizoda ekskluzivno na Play Premiumu. Prvu epizodu prve sezone možete pogledati besplatno, za ostalo morate platiti premium pretplatu (ili iskoristite prvih sedam dana besplatno).


Izdvojeno

Reci što misliš!