Lifestyle / Ostalo

ulaznice na ulazu

WineOs pred vratima, 100 izlagača čeka ljubitelje gastronomije

WineOs pred vratima, 100 izlagača čeka ljubitelje gastronomije

Nakon godinu dana pauze vraća nam se WineOs, ovoga puta u formi sajma na kojem će svoje proizvode pokazati 100 izlagača

Nakon odgode zbog epidemiološke situacije, u 2022. godini, vraća se WineOS. Sedmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja održat će se 28. i 29. siječnja u dvorani „Gradski vrt”.

Manifestacija je po svojoj veličini i značaju najvažniji događaj te vrste na istoku Hrvatske te je postala važna za bolju promociju proizvođača vina i podizanje svijesti lokalnog stanovništva o važnosti njegovanja i unapređenja kulture stola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice za WineOS moći će se kupiti isključivo na ulazu u dvoranu. Svakako valja napomenuti da će se organizatori morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera, što znači i da će ulaz biti uvjetovan posjedovanjem takozvane Covid – potvrde. Cijena ulaznice za sajam iznositi će 100 kn, a degustirati ćete moći koliko vas je volja!   

Riječ je o sajmu koji privlači velik broj posjetitelja i generira razvoj turizma, kao izuzetno važne grane gospodarstva, a izvan turističke sezone, upravo ovakvi sadržaji, s bogatom eno i gastro ponudom mogu biti razlog dolaska u destinaciju. Tu svakako Slavonija i Baranja imamo što pokazati, a osim hrane, posljednjih nekoliko godina sve je snažnija i kvalitetnija ponuda vina što je veliki potencijal razvoja turizma našeg kraja.


Izdvojeno

Reci što misliš!