Lifestyle / Ostalo

više od 200 nagrada

Dali ste glas Osijeku za najbolji Advent? Grad otkrio tko su dobitnici nagrada među glasačima

Dali ste glas Osijeku za najbolji Advent? Grad otkrio tko su dobitnici nagrada među glasačima
Davor Javorović/PIXSELL

Grad Osijek, putem Turističke zajednice grada, podijelio je više od 200 nagrada

Grad Osijek ponosni je pobjednik natječaja portala Gradonačelnik.hr i nositelj titule Najljepšeg Adventa u Hrvatskoj. Ovaj lijepi uspjeh ne bi bio moguć da nije bilo zajedništva i angažmana tisuća i tisuća ljudi koji su svoju podršku dali upravo Osijeku. Turistička zajednica grada Osijeka zahvaljuje se svih 27.225 glasača koji su Osijeku osigurali ovu titulu, ali i svim drugima koji su željeli pokazati oduševljenje Adventom u gradu koji vole.

Počeo voziti panoramski kotač u Osijeku
završeno glasovanje Gotovo je! Osijek ima najbolji advent u Hrvatskoj!

"Ovim putem zahvaljujemo se i svima koji su Osijeku uputili čestitke, naročito viceprvaku gradu Varaždinu, te svim ostalim gradovima i općinama koje su se natjecale kroz 9 dana izuzetno popraćene kampanje", rekli su iz TZ Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Turistička zajednica grada Osijeka slučajnim odabirom izabrala je pobjednike Nagradnog natječaja – Glasaj za Najljepši Advent u Hrvatskoj.

Advent u Osijeku ove godine još sjajniji i čarobniji
Osijek navija za Osijek Radić: "Najveća pobjeda osječkog Adventiranja su ljudi, odnosno njihovo zajedništvo i jedinstvo i zato povećavamo fond nagrada!"

Dobitnike nagrada među kojima su besplatno noćenje u jednom od gradskih hotela, poklon bon za večeru, dres NK Osijeka, te 200 besplatnih vožnji za dvije osobe panoramskim kotačem, pogledajte OVDJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!