Lifestyle / Ostalo

uživajte u sigurnom shoppingu

Sezonska sniženja u Portanovi: Moja novogodišnja odluka: kupujem pametno!

Sezonska sniženja u Portanovi: Moja novogodišnja odluka: kupujem pametno!

Iskoristite priliku dok je izbor još velik i po povoljnim cijenama uhvatite sve must have komade

A koja je vaša nogovogodišnja odluka? Planirate li kupovati pametno i iskoristiti priliku i obaviti shopping sada dok su najveća sniženja u tijeku?

Preporučamo da sve one komade odjeće i obuće koje ste do sada samo gledali u izlozima potražite sada ponovno jer velika je vjerojatnost da ćete ih sada pronaći po znatno povoljnijim cijenama, a sve pod izlikom sezonskih sniženja koja su aktualna trenutno u Portanovi. Drugi, a u nekim trgovinama čak i treći krug sniženja je započeo i na svakom koraku zatekli smo oznake zanimljivih akcija i popusta koji su veći nego ikada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iskoristite priliku dok je izbor još velik i po povoljnim cijenama uhvatite sve must have komade koje ste dugo priželjkivali. Isplanirajte skori posjet svom omiljenom centru i istražite velike popuste omiljenih brendova.

Pridržavajte se epidemioloških mjera, nosite maske za cijelo vrijeme boravka u Portanovi, dezinficirajte ruke, poštujte upute trgovaca o maksimalno dopuštenom broju osoba u trgovinama, plaćajte beskontaktnim načinima plaćanja i uživajte u sigurnom shoppingu.


Izdvojeno

Reci što misliš!