Lifestyle / Ostalo

završeno glasovanje

Gotovo je! Osijek ima najbolji advent u Hrvatskoj!

Gotovo je! Osijek ima najbolji advent u Hrvatskoj!
Davor Javorović/PIXSELL

U napetoj završnici Osijek je u završnici dao gas i ponoć dočekao s 27,225 lajkova,što je 1,427 više od drugoplasiranog Varaždina

Nakon napete višednevne utrke u skupljanju lajkova, Advent u Osijeku na kraju je ipak osvojio prvo mjesto u izboru za najbolji advent u Hrvatskoj koji je organizirao portal Gradonačelnik.hr

U napetoj završnici, gdje su se jučer na prvom mjestu  cijeli dan izmjenjivali osječki i varaždinski advent,  Osijek je u završnici dao gas i ponoć dočekao s 27,225 lajkova, što je 1,427 više od drugoplasiranog Varaždina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jasno je, a i organizatori to naglašavaju, ovo nije bio stručni izbor ili ocjena koji je advent najljepši, već više koji je popularniji i koji je više osvojio srca ljudi, a ovaj put to je bio naš Osijek.

"Svaki advent lijep je na svoj način, a Adventiranje u Grad Osijek pobijedilo je u izboru najboljeg adventa u Hrvatskoj. Čestitamo svim sudionicima, posebno onima iz Osječko-baranjska županija. Aktivacije ljudi koji su glasovali i motivirali druge - zajedništvo koje smo pokazali, najveća je pobjeda ovog adventa! Čestitke svim Osječankama, Osječanima i dragim gostima koji su adventirali s nama!", napisao je na svom službenom Facebooku osječki gradonačelnik Ivan Radić.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!