Lifestyle / Ostalo

odgovor je answer.hr

Kako odabrati trendi cipele koje idu uz moju haljinu?

Kako odabrati trendi cipele koje idu uz moju haljinu?

Ako ste često neodlučni u vezi s time koje ćete cipele obuti uz haljinu ili suknju, važno je znati da postoje modeli koji će pristajati uz gotovo sve u vašem ormaru

Sigurni smo da se nećete iznenaditi kada shvatite koliko se pozornosti i ove godine posvećuje detaljima na obući.  No najvažnije je znati da ženska obuća mora pratiti vaš stil odijevanja, građu tijela i oblik stopala.

Znate li koje čizme pristaju uz svaku kombinaciju?

Visoke čizme nisu rezervirane samo za mini suknje, odlično se slažu i s midi suknjama i kariranim haljinama. Ako mislite da je najlakše uskladiti obuću crne boje, prevarili ste se. Najpoželjnije su čizme bež nijanse od  brušene kože, kojima stabilnost osigurava šira peta.  Svijetle prirodne nijanse lijepo će pristajati svakoj kombinaciji kao i crna boja, ali su efektnije i podići će vaš stajling.  Čizme od antilopa dragocjeni su saveznik i moramo ih imati na umu kad oblačimo dugu haljinu. Prije svega zato što nas griju, a to je aspekt koji ne treba podcjenjivati, a zatim što našem izgledu odmah daju neodoljivu privlačnost sedamdesetih. Svakako ih treba nositi i u kombinaciji s haljinom od trapera. Izaberite ženstvenu i trendi haljinu koja će pristajati vašem obliku tijela na https://answear.hr/k/zene/odjeca/haljine.

Kako kombinirati gležnjače i haljinu?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gležnjače s debelim potplatom i pletena haljina savršena su zimska modna kombinacija. Pratite li modne blogerice, uočit ćete da ove zime nose vrlo stylish kombinacije u kojima glavnu ulogu imaju super trendi pletene haljine i crne kožne gležnjače s podebljanim robusnim potplatom. Crne gležnjače s ravnim potplatima nezamjenjive su u hladnim mjesecima, a u njima se osjećamo najudobnije. Čizme Dr Martens, poznate po izdržljivosti, otpornosti i udobnosti, ne povezuju se samo s grungeom i skinsima. Danas se nose u različitim kombinacijama – od military i cargo stila pa do romantičnih kombinacija s lepršavim haljinama. Navučete li džemper preko svoje vječne male crne haljine i obujete Marte ili slične kožne gležnjače, spremni ste za dan u uredu – ne morate nužno nositi visoke potpetice.

Želite izgledati superženstveno? S elegantnim cipelama ne možete pogriješiti 

Odaberete li  elegantne cipele bez potpetica, u njima nećete izgledati ništa manje glamurozno. Niske cipele također su odličan izbor za kombiniranje s najelegantnijim odjevnim kombinacijama. Želite li zablistati, birajte one s metalik-dodacima, posute šljokicama ili s ukrasima. Ako ne želite izgledati kao da ste se previše potrudili (a to je vještina dobrog izgleda), tada je odabir niskih cipela savršen za vas. Pri odabiru cipela s visokom petom upotrijebite slične smjernice. Salonke s blok-potpeticom stabilne su, udobne i nepogrešive. Neće vas iznevjeriti, pogotovo u svečanijim prigodama. Za odlazak na svečanu večeru,  baletnu ili opernu predstavu, svom stilu možete dodati nešto dekadentno. Upotpunite malu crnu haljinu masivnom ogrlicom, a elegantan kaput i štikle upotpunit će vaš izgled. Želite li dodati još više glamura svome izdanju, cipele s visokom potpeticom i remenčićima uvijek vam mogu pomoći.

Pitate se gdje kupiti nove štikle? Pretražite ponudu poznatih brendova i odaberite svoje nove štikle na aswear.hr.

Kako kombinirati tenisice s haljinom i izgledati trendi?

Ulični stil naučio nas  je da tenisice mogu bilo koji odjevni predmet učiniti neodoljivim, uključujući i duge haljine. Bilo da se radi o dugoj satenskoj ili o sportskoj haljini, konačni rezultat bit će savršen! Za opušteno druženje uz kavu lijepo je odjenuti i kraću haljinu. Preko nje navucite svjetliju majicu ili pulover,  objesite ruksak na leđa, zavežite tenisice i uživajte u društvu. 

Haljina je ponekad pomalo nezgodna za šoping, jer je nemate volje skidati svako malo, ali će vam svakako biti udobnije nego u hlačama. Preko nje odjenite džemper, dodajte šal ako je kaput suviše otvoren, obujte elegantnije tenisice ili bilo koje niske cipele da vam bude udobno i – spremni ste za kupnju.

Balerinke su vječni klasik. Evo koji model izabrati!

Balerinke su već niz godina  najzahvalniji komad obuće koji se može nositi uz gotovo svaki outfit, bilo da je riječ o kratkoj ili srednje dugoj suknji, maksi haljini ili hlačama.

Odlučite li se za kupnju čvršćih crnih balerinki, imat ćete cipele za svaku priliku, ali ako odaberete šarenije, morate voditi računa o tome da ćete morati pažljivije birati odjeću koju ćete nositi. Osim klasičnih crnih, najbolji izbor su cipele u zlatnoj ili srebrnoj boji koje se mogu lijepo uskladiti s modnim dodacima te pružiti osvježenje i razigranost vašem izgledu. Ove godine opet su moderne balerinke sa šiljatim vrhom, s animalnim ili cvjetnim uzorcima, no one će ipak morati pričekati toplije vrijeme.


Izdvojeno

Reci što misliš!