Lifestyle / Ostalo

supertalent

Fabijan zapjevao "Inati se Slavonijo" i oduševio žiri i publiku

Fabijan zapjevao
Screenshot/YOUTUBE

Mladi Fabijan svojim je nastupom aposlutno sve zabavio i oduševio, njegov se glas orio pozornicom Supertalenta u izvedbi pjesme 'Inati se Slavonijo'

U trećoj polufinalnoj epizodi showa 'Supertalenta' ponovno je zapjevao i publiku osvojio dvanaestgodišnji Fabijan Kovačević. Zapjevao je Kićin hit "Inati se Slavonijo".

Madi obožavatelj slavonske tradicije svojom je veselom izvedbom zabavio članove žirija koji nisu mogli ostati imuni na njegov šarm.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ti si show od sekunde kad dođeš, i prije nego što počneš pjevati, a onda tvoj nastup, tvoja ekspresija… Jednostavno si show i toliko te ljudi vole, imaš taj faktor X i ti to već sada znaš. Već si sada svjestan koliko manipuliraš i nama i publikom, a izabrao si još k tome pjesmu koju narod silno voli. Ja bih te došla gledati na bilo koji nastup i što se mene tiče dobrodošao si na ovoj pozornici uvijek", poručila je Maja mladom Fabijanu koji je ovim nastupom izborio finale showa.

becar
Fabijan i Maks: Mali bećari preuzeli svatove i oduševili Hrvatsku

Koliko srčano voli slavonsku tradiciju i pjesmu, pokazao je i u videu koji je postao viralni hit kada je sa 7 godina zagrljen s bratićem iz sveg glasa pjevao u svatovima „Ja sam lola, prava slavonska“.


Izdvojeno

Reci što misliš!