Lifestyle / Ostalo

u šopingu i na ručku

Bloger Krule oduševljen Baranjom: ''Ako vam kažem da je kila čvaraka 50 kuna, nećete mi vjerovati"

Bloger Krule oduševljen Baranjom: ''Ako vam kažem da je kila čvaraka 50 kuna, nećete mi vjerovati
Facebook/PIXSELL

Na svom je Facebooku danas oduševljeno prokomentirao kako je od Broda do Županje "usput" svratio do Baranje u šoping i ručak

Jadranko Hodak, javnosti poznatiji kao Bloger Krule, na turneji je po Slavoniji. Jučer je nastupao u Slavonskom Brodu, večeras je u Županji, a sutra u Đakovu.

Na svom je Facebooku danas oduševljeno prokomentirao kako je od Broda do Županje "usput" svratio do Baranje u šoping i ručak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Oko podne sam iz Slavonskog Broda krenuo u Županju preko Baranje. To vam je isto ka da iz Senja za Split ideš preko Varaždina... reka bi čovjeka da to nema veze s vezom, al ipak ima, jer ići u Županju, a ne navratit u Baranju u šoping... ako vam velim da je kila čvaraka 50 kuna, nećete mi vjerovat... a bogami je... 50 kuna kila!!! Ima i kobasica, slanine, mljevene paprike... svega! Cijeli dan sam po Baranji
I tako... nakon šopinga po baranjskim imanjima, stanem u Citadelu (restoran) i to 4ti put u zadnjih 5 godina, preporučam ga svakom... i eto... džaba reklama... i restoranu i Baranji jer ono što valja, to zaslužuje pohvalu. U restoranu pitah što imaju gotovo da ne kompliciram... i evo što imaju gotovo, na slici:
- Gulaš od DOMAĆEG goveda (400 grama mesa u porciji), tjestenina u siru sa zapečenom pancetom... cijena 75 kuna.
Stani ovdje i pojedi, života mi neš se zajebat.
A sad via Županja..."


Izdvojeno

Reci što misliš!