Lifestyle / Ostalo

Tomislav, Adrian i Gabriel

Zlatni gumb u Supertalentu dobila tri brata blizanca iz Tenje

Zlatni gumb u Supertalentu dobila tri brata blizanca iz Tenje

11-godišnjaci Tomislav, Adrian i Gabriel čine Trio Šubarić, dolaze iz Tenje kraj Osijeka, a žiri i voditelje zadivili su svojim klavirskim umijećem

Braća su na za svoj nastup odabrali skladbu na klaviru, a na prvu su osvojili sve članove žirija pa su Maja i Martine ponavljale: "Isuse, koliko su slatki!"

"Da nema Supertalenta, ja bih silno patila jer ne bih imala priliku da upoznam tako divne hrvatske trojke", rekla im je Martina, a  Janko je dodao kako je su odradili kompletan nastup s kojim su dobili sve što treba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njihove komentare prekinuo je voditelj Frano Ridjan te zamolio dečke da još jednom zasviraju. Kad su dečki sjeli za klavir, pojavio se i Igor Mešin te rekao da nema potrebe da ponovo sviraju i udario zlatni gumb, na oduševljenje žirija i publike.

Braća kod kuće inače imaju tri klavira kojeg nazivaju svojim kućnim ljubimcem, a uzori u glazbi su im Mozart, Beethoven, Schubert, ali vole i crkvene skladbe.

"Kad smo saznali da čekamo trojke prvo je bila nevjerica, nismo očekivali, a onda smo to prihvatili i preplavilo nas je neko blaženstvo. S njima nema nikakvih problema, oni su posebni dječaci", rekli su roditelji.

"Atrakcija smo gdje god dođemo", rekli su simpatični 11-godišnjaci.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!