Lifestyle / Ostalo

3 u 1 koncept

Bivša Tufna postaje Franz Koch, prvi gastro bar u Osijeku

Bivša Tufna postaje Franz Koch, prvi gastro bar u Osijeku

Osijek postaje bogatiji za mjesto vrhunske gastronomije, ali i zabave

U petak, 22. listopada 2021., u osječkoj Tvrđi na adresi Franje Kuhača 10 (bivša Tufna), otvara se prvi gastro bar Franz Koch u Osijeku. Franz Koch otvara svoja vrata u 18:00 za goste s pozivnicom, a u 20:00 za javnost. Prvi je to takav koncept gastro bara u Osijeku koji pruža vrstan spoj azijske gastronomije, koktela s potpisom te kvalitetne noćne zabave.

Gosti će imati priliku okusiti azijska jela koja je osmislio chef Goran Kunce, jedan od respektabilnih hrvatskih chefova koji je je svoju karijeru gradio u najboljim japanskim restoranima u Hrvatskoj, u lošinjskom Matsunokiju i zagrebačkom Franko's Street Baru. Koktel lista posebno je kreirana za ovaj gastro bar, a potpisuje ju brend Kreativac. U gastro baru tijekom radnog tjedna bit će moguće uživati u kvalitetnoj kavi, piću te hrani, dok će vikendom Franz Koch dovesti noćni život u Osijeku na novu razinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Veliko mi je zadovoljstvo pozvati ljude na naše otvorenje nakon dugih priprema. Pratili smo nove trendove na tržištu koji sve više spajaju gastronomiju, ali i zabavu te smo željeli ponuditi novi koncept gastro bara našim Osječanima, ali i posjetiteljima. Na zadovoljstvo naših gostiju pružamo meni koji spaja popularnu street food hranu poput burgera i tacosa, ali i svojevrsnu azijsku fuziju pri čemu će Osječani imati prilike uživati u sushiju, poke bowlu i sličnom! Mi nudimo moderan 3 u 1 koncept gdje gosti provode jutarnju kavu, ručak, ali i večernju zabavu u našem gastro baru.“, izjavio je Gordan Šestić, poznati osječki ugostitelj i vlasnik Franz Koch gastro bara.


Izdvojeno

Reci što misliš!