Lifestyle / Ostalo

MAGIC FACTORY

Velika interaktivna izložba magije i iluzija stigla je u Portanovu

Velika interaktivna izložba magije i iluzija stigla je u Portanovu

Od 14. do 27. listopada kroz Portanovu uđite u svijet magije i iluzija, ali ovaj puta kroz stražnja vrata, tamo gdje se sva "čarolija" zapravo odvija

Magic factory je izložba magičnih trikova i iluzija koja će vam otkriti najčuvanije tajne velikih mađioničara i iluzionista, kroz povijest pa sve do današnjih dana. Fotografirajte se u sobi optičke iluzije, sa „glavom na tanjuru“ ili na nekoj od ostalih iluzionističkih postavki koje mijenjaju percepciju stvarnosti. Otkrijte tajne egipatskih svećenika koji su vještim i kompliciranim trikovima zavaravali narod da su poslani od samih božanstava te tajne trikova najpoznatijih mađioničara poput Houdinija, Davida Copperfielda, ali i osoba koje su iz sjene osmišljavale te komplicirane trikove koje i dan danas zavaravaju mase.

Naučite kako iluzionisti pretvaraju vodu u vino i čavle u zlato, ali i sami naučite izvesti pokoji trik prateći uputstva na ekranu magičnog kina. Vjerujte nam na riječ, očekuje vas pregršt zabave i zapanjujućih informacija kojima ćete proniknuti u tajne najvećih iluzija!Ali to nije sve!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kakvi bi to dani iluzija i mađioničarskih trikova bili bez pravog mađioničara!? Zato u subotu 16. listopada u 17 sati u Portanovu stiže pravi mađioničar koji će izvesti svoje najbolje trikove, a djeca i odrasli mogu samo sjesti, uživati i biti zabavljeni! No, nemojte misliti kako ćete samo promatrati show jer mađioničari uvijek imaju asistente, a možda baš vas zamole za pomoć u izvođenju mađioničarskog trika. Predstava je posve čarobna i posve besplatna.

Ako ne prije, vidimo se 16. listopada u Portanovi!


Izdvojeno

Reci što misliš!