Lifestyle / Ostalo

“Bijelo-plave zastave”

Igraj samo igraj, kao da sutra ne postoji! Dvanaestogodišnjak posvetio pjesmu NK Osijeku

Igraj samo igraj, kao da sutra ne postoji! Dvanaestogodišnjak posvetio pjesmu NK Osijeku

Dino obožava ići na utakmice i bit će mu velika čast kada uz ostale pjesme čuje i nešto što je sam napisao

Na današnjoj utakmici NK Osijeka i  HNK Gorice predstavljena je navijačka pjesma pod nazivom “Bijelo-plave zastave” za koju je tekst napisao Dino Mataković, učenik 7. razreda osnovne škole u Bilju.

Uz nogomet, Dino je još kao mali pokazivao veliki interes za glazbu. Svira gitaru, a uz oca je počeo svirati i bubnjeve koje sada češće svira nego gitaru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Tekst za pjesmu „Bijelo-plave zastave“ nastao je sasvim slučajno dok sam se pripremao za zadaću. U mislima mi je bila samo sutrašnja utakmica NK Osijeka protiv NK Dinama. Riječi pjesme su samo krenule i za čas je cijela pjesma bila gotova. Roditelji su bili pomalo iznenađeni, no ponosni što sam ljubav prema NK Osijeku izrazio na ovaj način.”Ubrzo je tekst Dinine pjesme postao viralan te se počelo razmišljati da se uglazbi. Uz pomoć oca i njegovih prijatelja tekst je dobio glazbenu podlogu te je pjesma snimljena u studiju u Zagrebu. Dino je cijelo vrijeme bio prisutan u studiju i sudjelovao u aranžmanu pjesme.

„Stvarno volim nogomet, ali nisam neki igrač pa sam htio na neki način doprinijeti klubu kojeg od malih nogu cijenim, volim i pratim. Obožavam ići na utakmice i bit će mi velika čast kada uz ostale pjesme čujem i nešto što sam ja napisao. Ne bih u tome uspio sam te ovim putem želim zahvaliti mome tati i njegovim prijateljima Silvestru Mraku i Srđanu Kovačeviću jer bez njih bi pjesma bila samo tekst na papiru iz bilježnice.“ - naglasio je Dino.

Dininu pjesmu možete poslušati ovdje:

 


Izdvojeno

Reci što misliš!