Lifestyle / Ostalo

popusti i do 80 posto

Portastična srijeda je najbolja uz sezonska sniženja

Portastična srijeda   je najbolja uz sezonska sniženja

Nikako nemojte propustiti Portastičnu srijedu 4. kolovoza te obradujte sebe i svoje najmilije kupnjom po odličnim cijenama

Najočekivaniji dan u mjesecu u kolovozu postaje najočekivaniji dan u godini! Tada se, naime, vrhunac sezonskih sniženja preklapa s Portastičnom srijedom i popusti rastu do nevjerojatnih 70% i 80%.

Stoga nikako nemojte propustiti Portastičnu srijedu 4. kolovoza te obradujte sebe i svoje najmilije kupnjom po odličnim cijenama! Uvijek, pa tako i ovaj puta predlažemo da detalje o tome koje sve trgovine nude popuste i koliki popusti su u igri potražite na www.portanova.hr ili na službenoj Facebook stranici Portanove ili se jednostavno 4. kolovoza uputite u Portanovu i na licu mjesta pregledate ponudu trgovina!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do 40% popusta ovaj puta ostvarite u trgovinama Camel Active i Cicibanu, a do 50% popusta očekuje vas u trgovinama Mass, Heta, Office shoes, Shooster, Tom Tailor. Do 50% popusta na kolekciju kupaćih kostima povodom Portastične srijede pripremila je i Calzedonia.

Sezonski popusti su se odlično poklopili u Pittarossu koji kaže da prazni police pa tako nudi popuste do 70% na cjelokupan asortiman. Posteljina.hr pak ide najviše s popustima i nudi čak do 80% popusta na dio asortimana.

Na dan Portastične srijede kupite dječje majice raznih boja i motiva po 8 kuna u Kik-u ili pamučne majice bez rukava po 8 kuna u Tediju.

Mi Store je pripremio 20% popusta na scootere, usisavače i pročišćivače zraka, novootvoreni studio za sunčanje Sunos 10% popusta na usluge sunčanja, a već uobičajeno – za shopping u dm-u dobit ćete 15x više bodova na ukupnu kupnju.

Portastična srijeda je 4. kolovoza.

U četvrtak 5. kolovoza Portanova radi prema redovnom radnom vremenu!


Izdvojeno

Reci što misliš!