Lifestyle / Ostalo

POKAŽI SVOJU NAVIJAČKU STRANU

Navijačka groznica i sniženja u Portanovi

Navijačka groznica i sniženja u Portanovi

Dok vlada nogometno ludilo na koje ni Portanova nije ostala imuna, polako nam se približava i sezona najvećih popusta

Zadovoljstvo ovih dana predstavlja svaka kupovina u Portanovi! Iako ovogodišnja sezonska sniženja službeno nisu niti započela, popusti već mame iz izloga gotovo svih trgovina ovog trgovačkog centra. Hoćete li biti prvi i ugrabiti najbolje komade po sniženim cijenama ili čekati službeni početak sniženja… odluka je na vama, i nije ni malo laka!

Osim sezonski sniženja u najavi i činjenice da su se trgovine povodom Europskog prvenstva u nogometu opremile navijačkim rekvizitima, dresovima, nogometnim loptama… svaka će se kupovina i svaki dodatni angažman na društvenim mrežama Portanove dodatno isplatiti, jer kako vidimo, ima za svakoga po nešto!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od 11. lipnja uz svaki račun od kupovine obavljene u Portanovi možete putem online obrasca sudjelovati u nagradnoj igri ZAIGRAJ I POBIJEDI u kojoj najsretnijeg očekuje Xiaomi pametni televizor Mi LED TV 4S 55", a ostale 1.000 kn poklon bon Amadeusa, 500 kn poklon bon Nike-a, 400 kn poklon bon Pollea i 200 kn poklon bon Watch Centra.

Budući je pred nama dosta nogometnog navijanja, imajte na umu da sa svojom fotkom navijačke euforije na Facebooku Portanove možete sudjelovati u nagradnom natječaju POKAŽI SVOJU NAVIJAČKU STRANU u kojem će biti odabrano čak 10 dobitnika koji će osvojiti Hervis poklon bonove u vrijednosti po 300 kn ili navijačke artikle Euro 2021.

I oni najmanji među nama imaju priliku osvojiti super nagrade. Pet najkreativaca koji Portanovi pošalju crtež kako PORTOŠ IGRA NOGOŠ osvojit će super poklon pakete koje je pripremila Tisak Media: knjigu 30 nogometaša koji su ušli u povijest + nogometnu loptu.

A na dane kada igra Hrvatska reprezentacija zaigrajte nagradni natječaj na Facebooku Portanove i pokušajte predvidjeti rezultat. Najbrži i najtočniji u natječaju POGODI REZULTAT UTAKMICE, po svakoj utakmici osvojit će 300 kn poklon bon Office shoes.


Izdvojeno

Reci što misliš!