Lifestyle / Ostalo

ZAIGRAJ I POBIJEDI

Euro u Portanovi: Ni Portanova ne ostaje imuna na nogometno ludilo koje se sprema od danas

Euro u Portanovi: Ni Portanova ne ostaje imuna na nogometno ludilo koje se sprema od danas

Bogat program i nagrade u Portanovi povodom Eura

Ovih dana započinje nogometna euforija povezana s Europskim prvenstvom u nogometu, a iz Portanove poručuju da su spremni. Osim što su se trgovine opremile navijačkim rekvizitima, dresovima, nogometnim loptama… svaka će se kupovina i svaki dodatni angažman na društvenim mrežama Portanove dodatno isplatiti, jer kako vidimo, ima za svakoga po nešto!

Od danas uz svaki račun od kupovine obavljene u Portanovi možete putem online obrasca sudjelovati u nagradnoj igri ZAIGRAJ I POBIJEDI u kojoj najsretnijeg očekuje Xiaomi pametni televizor Mi LED TV 4S 55", a ostale 1.000 kn poklon bon Amadeus, 500 kn poklon bon Nike, 400 kn poklon bon Polleo sport i 200 kn poklon bon Watch Centar.

Čim započne nogometno navijanje, sa svojom fotkom navijačke euforije na Facebooku Portanove moći ćete sudjelovati u nagradnom natječaju POKAŽI SVOJU NAVIJAČKU STRANU u kojem će biti odabrano čak 10 dobitnika koji će osvojiti Hervis poklon bonove u vrijednosti po 300 kn ili navijačke artikle Euro 2021.

I oni najmanji među vama imat će priliku osvojiti super nagrade. Pet najkreativaca koji Portanovi pošalju crtež kako PORTOŠ IGRA NOGOŠ osvojit će super poklon pakete koje je pripremila Tisak Media: knjigu „30 nogometaša koji su ušli u povijest“ + nogometnu loptu.

A na dane kada igra Hrvatska reprezentacija moći ćete se i kladiti na rezultat na Facebooku Portanove. Najbrži i najtočniji u natječaju POGODI REZULTAT UTAKMICE, po svakoj utakmici osvojit će 300 kn poklon bon Office shoes.

Izdvojeno


Reci što misliš!