Lifestyle / Ostalo

novi komadi čekaju na vas

Portastična srijeda je sutra u Portanovi

Portastična srijeda je sutra u Portanovi

Ulovi najbolje komade na popustima na Portastičnoj srijedi svibanj i postani zaštitno lice Portastične srijede lipanj

Portastična srijeda je sutra, 5. svibnja i donosi sjajne popuste kojima vas trgovine u Portanovi časte samo sutra. A kad je o popustima riječ, ne znamo ni sami od kuda početi…

Ako ste u potrazi za novim parom obuće, posjetite sutra Portanovu. Mass nudi 20% popusta na sve artikle bez iznimke, Deichmann 30% na odabrane artikle, Pittarosso 50% na drugi par obuće, Office shoes do 40% na dio asortimana, ShoeBeDo i Skechers 20% na novu kolekciju i tako dalje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sport je isto poprilično zastupljen ovu srijedu. Hervis nudi 20% na sve što već nije sniženo, a Adidas, Nike i Ferivi isto toliko na novu kolekciju.

Ako ste pak u potrazi za novim komadom odjeće, sljedeće destinacije su za vas… 20% popusta na sve nudi Camel Active, a 30% na sve osim sniženog Springfield. Europa 92 i Levi's nude 10% popusta na 1. kupljeni artikl, 15% na 2. i 20% na 3. kupljeni artikl. 20% popusta ostvarite i Amadeusu, 15% na novu kolekciju u s.Oliveru i mnogim drugim trgovinama.

Dječje i baby kolekcije će sutra također biti dobro zastupljene. Baby Center se u ovu Portastičnu srijedu uključio s 15% popusta na kolica i autosjedalice, Magic baby s 15% na sav asortiman osim branda Stokke, Cicban s 30% na dio asortimana, Froddo također s 30% na novu dječju kolekciju odjeće.

Jako puno zanimljivih popusta ima i u asortimanu nakita i modnih dodataka kao što je na primjer 30% popusta na sunčane naočale u Optika Anda, ali i više nego odlični popusti su i u Heti, Argentumu, Sardonixu, Watch Centru…

Budući je ovo samo mali dio ponuda koje vas sutra, 5. svibnja očekuju u Portanovi, pozivamo vas da točnu informaciju koji vas sve popusti očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr ili na službenoj Facebook stranici Portanove ili se jednostavno sutra uputite u Portanovu i na licu mjesta pregledate ponudu trgovina povod Portastične srijede u svibnju!

A ako se prijavite na novi natječaj koji je upravo u tijeku – možda postanete i novo zaštitno lice Portastične srijede za lipanj. Nije ostalo još puno vremena za prijaviti se zato trk na pravila natječaja https://bit.ly/33dvium, odaberite svoje najbolje fotografije i prijavite se već danas. Uz profesionalno fotkanje koje će vas dovesti na oglasne prostore, dodatno ćete osvojiti i shopping u Portanovi vrijedan 2.000 kn koji su omogućili: Forica, Polleo, ShoeBeDo, Springfield, Tom Tailor i Watch centar. Dobitnik je samo jedan, a natječaj traje do 16. svibnja. Sretno! 

Izdvojeno


Reci što misliš!