Lifestyle / Ostalo

Porta B

Novo: Autopraonica na parkiralištu Portanove

Novo: Autopraonica na parkiralištu Portanove

Portanova osluškuje potrebe i želje svojih posjetitelja i udovoljava im novostima u ponudi centra

Protekli vikend u rad je puštena nova moderna samoposlužna autopraonica pod nazivom PORTA B, smještena na parkiralištu Portanove. Dugo očekivana „zabava“ jačeg spola dok su im supruge u shoppingu je tu i osim zabave obećava i dobar posao. Najmodernije tehnologije, najkvalitetnija sredstva za pranje, osmozom omekšana voda i povoljne cijene jamče najbolju uslugu pranja vašeg limenog ljubimca 0 – 24 sata. Očekuje vas 5 boksova sa uobičajenim metodama pranja, voska, ispiranja, ali i nečim potpuno novim – aktivnom pjenom za pretpranje koja svojim djelovanjem pospješuje rastvaranje masnih tvari i nečistoća s limenih i staklenih površina vozila. Na raspolaganju su vam i 4 usisavača, ali i aparat za jednokratne krpe za brisanje i poliranje. Sve radi po principu aparata s kovanicama, ali i putem mobilne aplikacije Ready2Wash. Mi idemo isprobati već ovaj vikend.

Nove kolekcije su sveprisutne, a nova paleta vikend popusta i vikend akcija najavljuje se i za ovaj tjedan pa ne propustite obići svoje omiljene trgovine u Portanovi i odabrati najbolje za sebe i svoje najmilije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A čak i dok ste kod kuće možete se zabaviti s Portanovom! U novom nagradnom natječaju koji vas očekuje na Facebook profilu Portanove osvojite super nagrade. Imate kućnog ljubimca? Kažu vam da sličite? E pa dokažite to i Portanovi, a oni će nagraditi čak 5 dobitnika sa poklon bonovima u iznosu od 200 kuna za shopping u Pet Home Shopu! Postavite fotku sebe i svog ljubimca u komentar natječaja „Traže se dvojnici“ na Facebook profilu Portanove i tako sudjelujte u natječaju, i to sve do 25. travnja.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi neumorno svaki mjesec poziva sve darivatelje na akciju u Portanovi. Stoga ukoliko odgovarate uvjetima darivatelja, odazovite se u subotu, 24. travnja od 16 do 19 sati na akciju Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi i pomozite nekome spasiti život!

 


Izdvojeno

Reci što misliš!