Lifestyle / Ostalo

nove kolekcije

Proljeće u Portanovi

Proljeće u Portanovi

Pogled kroz prozor i temperatura zraka možda to ne govore, ali proljeće je tu i nove proljetne kolekcije vas čekaju

Iako ove godine sporije, proljeće ipak stiže. Pretekle su ga, međutim, proljetne kolekcije koje već neko vrijeme mame uzdahe iz izloga trgovina u Portanovi. Odjevne kombinacije beskonačne su kao i mašta u kombiniranju. Vesele boje, cvjetni uzorci, kukičani komadi i modni dodaci privući će poglede i podići raspoloženje svakome kome je stalo do dobrog dojma. Zato zaputite se u Portanovu i pronađite najbolje proljetne komade za sebe!

A kome je stalo do druženja i taj može pronaći alternativu u ovim vremenima u Portanovi i to unatoč raznim ograničenjima. Uz puno poštivanje mjera, kava za ponijeti ipak je dopuštena na veselje mnogih kupaca koji taj način okrijepe u Portanovi rado prihvaćaju… po principu „to go“ ili konzumacijom na vanjskoj terasi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je zbog epidemioloških mjera trenutno ograničen, odnosno zabranjen rad igraonica, možda za zamjenu poslužiti donekle može Twister dio za zabavu s automatima. Taj dio, naime, radi i obećava dobru zabavu kad već igra u igraonici nije moguća. A zabavu se može potražiti i na velikom platnu. Zato pođite u Cinestar i pogledajte neki od novih filmskih naslova.

A dok ste kod kuće, zabavite se i osvojite nagrade na Facebook profilu Portanove. Imate kućnog ljubimca? Kažu vam da sličite? E pa dokažite to i Portanovi, a oni će nagraditi čak 5 dobitnika sa poklon bonovima u iznosu od 200 kuna za shopping u Pet Home Shopu! Postavite fotku sebe i svog ljubimca u komentar natječaja „Traže se dvojnici“ na Facebook profilu Portanove i tako sudjelujte u natječaju, i to sve do 25. travnja. Nemate kućnog ljubimca? Svejedno odite na post natječaja i zabavite se listajući pristigle fotke i sličnosti!

Svo vrijeme, pa i nadalje, gdje god išli pridržavajte se epidemioloških preporuka. Nošenje maski, dezinficiranja ruku, držanje razmaka i sve ostale upute vrijede i u Portanovi, a sve kako bi i nadalje svi skupa uživali u sigurnom shoppingu! Vidimo se u Portanovi.


Izdvojeno

Reci što misliš!