Lifestyle / Ostalo

brojni popusti

Portastični popusti u travnju - sutra u Portanovi

Portastični popusti u travnju - sutra u Portanovi

Možda to današnji pogled kroz prozor ne govori, ali vjerujte, pravo vrijeme za obnoviti proljetnu garderobu je sutra, uz portastične popuste

Portastična srijeda vas očekuje sutra, 7. travnja i donosi sjajne popuste kojima vas trgovine u Portanovi časte samo taj dan. Iskoristite 20% popusta u trgovinama Adidas, Nike, ShoeBeDo na novu kolekciju ili na baš sve u trgovinama Camel Active i Hervis. 30% popusta na dio asortimana nudi Ciciban, na novu kolekciju Springfield, a na sunčane naočale, dioptrijske okvire, progresivne naočalne leće i kontaktne leće Optika Anda. 15% popusta na sav asortiman izuzev branda Stokke iskoristite u Magic Baby trgovini, a isto toliko i to na novu kolekciju u s.Oliveru. Jordie's uz 50% popusta nudi i dodatnih 10% popusta koji će se obračunavati na blagajni, a također do 60% popusta na dio asortimana nudi i Mobia. U pojedinim trgovinama imat ćete priliku kupovati i u pola cijene, dok će vas neke trgovine počastiti i poklonom.

Budući je ovo samo mali dio ponuda koje vas danas očekuju u Portanovi, pozivamo vas da točnu informaciju koji vas sve popusti očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr ili na službenoj Facebook stranici Portanove ili se jednostavno sutra uputite u Portanovu i na licu mjesta pregledate portastičnu ponudu trgovina!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izdvojeno


Reci što misliš!