Lifestyle / Ostalo

#ZajednoZaUskrs

Uskrsno darivanje TZ grada Osijeka - „Crtež uskrsnog zeke iz Osijeka“

Uskrsno darivanje TZ grada Osijeka  - „Crtež uskrsnog zeke iz Osijeka“

Uskrs je najveći kršćanski blagdan radosti i mira koji slavimo s nadom u novi početak i bolje sutra

U ovim izazovnim vremenima budimo odgovorni i zadržimo taj duh  Uskrsa u toplini svojih domova, u krugu najbliže obitelji.

Iz TZ Osijek pozivaju vas da oplemenite svoje živote razumijevanjem za bližnje, zajedništvom i dobrim djelima. Razveselite svoje prijatelje i rodbinu koji ne mogu biti s vama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pošaljite im tople želje uz najljepši crtež uskrsnog zeke iz Osijeka  i TZ grada Osijeka će nagraditi one najuspješnije.

Draga djeco, „Koliko su duge u zeca uši, toliko vam želimo radosti u duši. Koliko je lijepo šareno jaje, toliko taj osjećaj nekˊ vam duže traje“.

Možda vaša draga osoba ne može doći u Osijek, ali joj možete poslati predivan uskrsni poklon paket i tako joj pokazati da mislite na nju.

Nacrtajte uskrsnog zeku u Osijeku i napišite tko to ne može biti ovog Uskrsa u Osijeku s vama, kome želite  poslati poklon (baki, djedu, prijatelju, prijateljici...)

Neka vaši roditelji uslikaju crtež i pošalju u inbox Facebook profila Visit Osijek,  a Turistička zajednica grada Osijeka osigurat će da tri crteža s najviše reakcija pošalje  zajedno s prigodnim poklon paketom  osobi koju navedete.

Više o nagradnom natječaju na facebook profilu Visit Osijek i www.tzosijek.hr

U trenutcima kada je najbitnija sigurnost i zdravlje svih nas, budite odgovorni ali i kreativni. Pošaljite radost vama posebno dragim ljudima.

Izdvojeno


Reci što misliš!