Lifestyle / Ostalo

hervis šator čeka na vas

Ususret Uskrsu u Portanovi

Ususret Uskrsu u Portanovi

Blagdani su pred vratima, vikend koji je pred nama iskoristite za odličan i povoljan shopping

U Portanovi je sve spremno za predstojeći blagdan i upravo sada je pravo vrijeme za posjet omiljenoj shopping destinaciji. Trgovci su već pripremili bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, zato nemojte čekati zadnje dane za obaviti shopping – izbjegnite gužve i učinite to ovaj vikend!

A ako ste u planovima za pripremu uskršnjih slastica, a znamo da jeste, trebate znati da u petak 26. ožujka započinje zabavni nagradni natječaj Portanove i Top Shopa u kojem će glavna tema biti baš te fine uskršnje delicije, a u kojemu će najsretniji osvojiti Delimano kuhinjski robot Pro. Detalje potražite na www.portanova.hr i službenoj Facebook stranici trgovačkog centra Portanova.Prilikom dolaska u Portanovu nemojte zaobići Hervis šatorsku rasprodaju koja nas i ovoga proljeća časti s nevjerojatnim popustima, ovaj puta sve do -60% na bicikle i sve s kotačima. Šator će biti tu samo kratko vrijeme pa iskoristite što prije ove pogodnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je prošli vikend bio slavljenički vikend u povodu 10 godina Portanove, još uvijek imate priliku u Portanovi pogledati jedinstvenu izložbu fotografija sa događanja koja su obilježila proteklih 10 godina Portanove, i to sve do kraja mjeseca ožujka.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi neumorno svaki mjesec poziva sve darivatelje na akciju u Portanovi. Stoga ukoliko odgovarate uvjetima darivatelja, odazovite se u subotu, 27. ožujka od 16 do 19 sati na akciju u Portanovi i pomozite nekome spasiti život!

I zadnje, iako ne i najmanje važno, pridržavajte se epidemioloških mjera, nosite maske za cijelo vrijeme boravka u Portanovi, dezinficirajte ruke, poštujte upute trgovaca o maksimalno dopuštenom broju osoba u trgovinama, plaćajte beskontaktnim načinima plaćanja i uživajte u sigurnom shoppingu Portanovi.


Izdvojeno

Reci što misliš!