Lifestyle / Ostalo

Slavimo 10. rođendan Portanove

U 10 dana 10 sretnih dobitnika osvojit će 1.000 kn za shopping u Portanovi

U 10 dana 10 sretnih dobitnika osvojit će 1.000 kn za shopping u Portanovi

Ožujak je mjesec kada se u Portanovi slavi rođendan, a sve što vam možemo reći – slavlje je već počelo

Ne uz pjesmu i ples kao dosadašnjih godina, ali uz nagrade, iznenađenja i poklone posjetiteljima.

Sve do 19. ožujka u Portanovi možete svaki dan osvojiti po 1.000 kn za shopping u Portanovi kojim vas daruju Amadeus +, CCC, Levi's, Vitapur i Polleo Sport. Za svaku, ali baš svaku kupovinu u Portanovi, iz bilo kojeg prodajnog, ugostiteljskog ili uslužnog objekta i bez obzira na iznos računa – na Info pultu Portanove zatražite kupon i njime sudjelujte u nagradnoj igri. Izvlačenja su svaki dan od 11. do 20. ožujka što znači da je svaki dan nova prilika za osvojiti nagradu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim sudjelovanja u nagradnoj igri, a također do 19. ožujka budite i brzi jer svaki dan prvih 10 kupaca koji na Info pultu Portanove pokažu račun od kupovine veći od 200 kn na poklon dobivaju 2 kino ulaznice za film po želji u CineStaru.

A sve do kraja mjeseca u Portanovi pogledajte jedinstvenu izložbu fotografija sa događanja koja su obilježila proteklih 10 godina Portanove. Prisjetite se svih rođendanskih koncerata… Colonie, Škore, Novih Fosila, Olivera Dragojevića, Nine Badrić, Jelene Rozge, Joleta, Maje Šuput, Ivana Zaka… ali i onog spektakularnog koncerta Tonija Cetinskog na krovu Portanove. Prisjetite se i klizališta, helikoptera, kartinga i vježbanja na krovu Portanove. Izložba će vas podsjetiti i na Portanova Fashion Incubatore, sportske konvencije, Sajmove vjenčanja, na različite humanitarne akcije i darivanja posjetitelja, posjete reprezentacija i drugih omiljenih sportaša, na vesela dječja događanja, maškare, predstave i izložbe, ali i nezaboravne Utrke beba u puzanju.

Slavljenički vikend uz popuste i još nagrada zakazan je za sljedeći tjedan, odnosno za 19., 20. i 21. ožujka.


Izdvojeno

Reci što misliš!