Lifestyle / Ostalo

postavljena i jedinstvena izložba

10 dobitnika u 10 dana: Portanova slavi rođendan

10 dobitnika u 10 dana:  Portanova slavi rođendan

Svaki dan izvlačenje dobitnika 1.000 kuna za shopping u Portanovi, a najbržima svakoga dana kino ulaznice

Iako aktualna situacija ne dozvoljava proslavu na kakvu smo od Portanove navikli kroz ovih proteklih 10 godina, prema onome što iz Portanove najavljuju, izgledno je da u slavljeničkom mjesecu u Portanovi zabave neće nedostajati!

Dapače, najavljeno je puno zabave, nagrada i iznenađenja, a sve započinje danas, 10. ožujka sa nagradnom igrom i izložbom fotografija, a završava 19., 20. i 21. ožujka slavljeničkim vikendom s popustima i nagradama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Znači, zabilježite si ovo: sljedećih 10 dana u Portanovi možete svaki dan osvojiti po 1.000 kn za shopping u Portanovi kojim vas daruju Amadeus +, CCC, Levi's, Vitapur i Polleo Sport i to uz svaku, ali baš svaku kupovinu u Portanovi. Sa računom iz bilo kojeg prodajnog, ugostiteljskog ili uslužnog objekta i bez obzira na iznos računa – na Info pultu Portanove zatražite kupon i njime sudjelujte u nagradnoj igri. Izvlačenja su svaki dan od 11. do 20. ožujka što znači da je svaki dan nova prilika za osvojiti nagradu!

Osim sudjelovanja u nagradnoj igri, a u istom razdoblju od 10. do 19. ožujka svaki dan 10 najbržih kupaca koji na Info pultu Portanove pokažu račun od kupovine veći od 200 kn na poklon odmah dobivaju 2 kino ulaznice za film po želji u CineStaru.

Danas je u Portanovi postavljena i jedinstvena izložba fotografija sa događanja koja su obilježila Portanovu, a i nas sve skupa posljednjih 10 godina. Posjetite ju,  možda se pronađete na nekoj od fotografija…


Izdvojeno

Reci što misliš!