Lifestyle / Ostalo

do 1250 kuna

Još danas sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite SUPER dar za svoju SUPER ženu

Još danas sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite  SUPER dar za svoju SUPER ženu

Još nije kasno, ako ste kojim slučajem zaboravili ranije, još danas stignete pronaći savršen dar svojoj posebnoj ženi

Danas slavimo Međunarodni Dan žena i sjajna je prilika pokazati svojoj majci, baki, supruzi, kćerki, teti… koliko vam je do nje stalo. Kako se ono kaže, nije važno koliko košta, važan je znak pažnje, a u Portanovi su takve sitnice koje ljubav znače na svakom koraku…

Ali nije to sve… ako si date malo truda, u Portanovi možete i osvojiti super dar za super ženu! Zamislite pokloniti joj dar ovoga sadržaja: Chix threading bar poklon bon u vrijednosti 200 kn, Optika Anda poklon bon u vrijednosti 500 kn, Zlatarna Sardonix poklon bon u vrijednosti 300 kn i Frizerski salon Simple poklon bon u vrijednosti 250 kn! A baš sve to u kompletu možete osvojiti u nagradnom natječaju koji se nalazi na Facebook profilu Portanove odgovarajući na jednostavno pitanje: Imaju li žene supermoći? Navedite svoju super ženu i koje su njezine super moći, a Portanova će odgovor koji im se najviše svidi nagraditi poklon bonovima u ukupnoj vrijednosti 1.250 kn! Svoje odgovore možete slati još danas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I posljednje, ali ne najmanje važno… drage žene, sretan vam vaš dan! Ostanite snažne, pametne i lijepe. Jer sve ste upravo to!


Izdvojeno

Reci što misliš!