Lifestyle / Ostalo

mjesec kad se slavi

Portanova se priprema za proslavu 10. rođendana

Portanova se priprema za proslavu 10. rođendana

Zabava, nagrade i iznenađenja, a sve po strogim epidemiološkim mjerama

Nove kolekcije u velikom broju pristižu u trgovine, a obzirom na vremenske prilike koje nas maze ovih posljednjih dana to nas posebno veseli. Posjetite Portanovu ovaj vikend, provjerite proljetne modne novitete i budite među prvima koji će u svoj ormar pustiti dašak proljeća!

Iskoristite vikend i za pronaći savršen dar svojoj posebnoj ženi. 8. ožujka slavimo Međunarodni Dan žena i sjajna je prilika pokazati svojoj majci, baki, supruzi, kćerki, teti… koliko vam je do nje stalo. Kako se ono kaže, nije važno koliko košta, važan je znak pažnje… a u Portanovi su takve sitnice koje ljubav znače na svakom koraku…

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ali nije to sve… ako si date malo truda, u Portanovi možete i osvojiti super dar za super ženu! Zamislite pokloniti joj dar ovoga sadržaja: Chix threading bar poklon bon u vrijednosti 200 kn, Optika Anda poklon bon u vrijednosti 500 kn, Zlatarna Sardonix poklon bon u vrijednosti 300 kn i Frizerski salon Simple poklon bon u vrijednosti 250 kn! A baš sve to u kompletu možete osvojiti u nagradnom natječaju koji se nalazi na Facebook profilu Portanove odgovarajući na jednostavno pitanje: Imaju li žene supermoći? Navedite svoju super ženu i koje su njezine super moći, a Portanova će odgovor koji im se najviše svidi nagraditi pokon bonovima u ukupnoj vrijednosti 1.250 kn! Svoje odgovore možete slati sve do 8. ožujka.A ožujak je i mjesec kada se u Portanovi slavi rođendan! Iz Portanove najavljuju puno zabave, nagrada, iznenađenja, a kako saznajemo sve započinje već 10. ožujka sa nagradnom igrom i izložbom, a završava 19., 20. i 21. ožujka slavljeničkim vikendom s popustima i nagradama. Veselimo se već sada što nas sve čeka u Portanovi u ovom slavljeničkom mjesecu, ali za detalje ćemo se morati strpiti još koji dan!

Izdvojeno


Reci što misliš!