Lifestyle / Ostalo

pripreme za rođendan

Portastični popusti u ožujku – 3. ožujka u Portanovi

Portastični popusti u ožujku – 3. ožujka u Portanovi

Upravo na raskrižju sezonskih sniženja s novim kolekcijama, Portastična srijeda donosi kompromis i nudi popuste u obje kategorije

Kada se popusti kreću do čak 70% kao u Office shoes trgovini nema se što razmišljati nego uputiti u Portanovu i iskoristiti sve što Portastična srijeda danas nudi. Heta nudi do čak 60% popusta na određeni dio asortimana, a 50% popusta ostvarite u Argentumu na asortiman satova te u Europa 92 i Levi's trgovinama gdje vas čeka 50% popusta na odabrane artikle + 10% popusta na drugi kupljeni artikl + 15% popusta na treći kupljeni artikl.

Ponovite se novim sunčanim naočalama uz 30% popusta u Optika Anda iako, dobro je znati da su na sniženju od 30% i dioptrijski okviri, progresivne naočalne leće i kontaktne leće. 30% popusta na novu kolekciju nude još i Springfield i Women'secret, a do 30% na dio asortimana i Ciciban.Mass je pripremio 20% popusta na sve artikle bez iznimke, a to znači da vrijedi i za novu kolekciju dok se u Pittarossu možete ponoviti sa dva para obuće, a treći onda platiti samo 10 kuna. Galileo nudi akciju 1+1 akciju na odabrane majice, veste i košulje, a Jordie's akciju: odijelo + košulja + kravata za 999,90 kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Budući je ovo samo mali dio ponuda koje vas 3. ožujka očekuju u Portanovi, pozivamo vas da točnu informaciju koji vas sve popusti očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr ili na službenoj Facebook stranici Portanove.

Posjetite svakako Facebook stranicu Portanove jer vas tamo očekuje vrijedan nagradni natječaj. Pitanje na koje morate odgovoriti je vrlo jednostavno: Imaju li žene super moći?

Sigurni smo da poznajete barem jednu koja zaslužuje takav opis, a ako tamo napišete tko zaslužuje takav epitet i zašto – Portanova će najbolji takav odgovor nagraditi s poklon bonovima u ukupnoj vrijednosti 1.250 kn! 

Super darove za super ženu osigurali su Chix threading bar, Simple frizerski salon, Optika Anda i zlatarna Sardoniks. Natječaj traje do 8. ožujka 2021. kada obilježavamo Međunarodni dan žena.

I još zanimljivosti nalazimo kada je riječ o Portanovi… naš najveći shopping centar priprema se za proslavu velikog 10. rođendana! Kažu da će svoj okrugli rođendan proslaviti nagradnim igrama i raznim drugim iznenađenjima, a da nas više informacija očekuje uskoro… Pa evo, nestrpljivo čekamo!


Izdvojeno

Reci što misliš!