Lifestyle / Ostalo

Pepco i Portanova daruju

Oboji i osvoji u Portanovi

Oboji i osvoji u Portanovi

Zabava pod maskama u Portanovi će pričekati bolje dane, ali Portanova ipak misli na svoje najmanje posjetitelje

U simpatičnom dječjem kreativnom natječaju pod nazivom „Oboji i osvoji“ Pepco i Portanova daruju čak 5 najkreativnijih radovima poklon bonovima od 150 kuna!

A o čemu se zapravo radi!?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pa ovako…  Portoš je krenuo u maškare, ali zaboravio se maskirati te poziva mališane da mu pomognu. Poziva ih da oslobode svoju maštu… oboje ga, dodaju mu krpice, papiriće, šljokice… ma što god je potrebno kako bi ga maskirali po svojoj želji.

Crteže Portoša po kojima se može crtati moguće je preuzeti na Info pultu Portanove ili ga samostalno isprintati sa web stranice Portanove, a gotove radove, zaključno do 17. veljače, može se ostaviti na Info pultu, poslati u inbox Facebook profila Portanove ili poslati na mail adresu: [email protected]. Uz rad je potrebno poslati i osobne podatke kako bi Portoš mogao pronaći i nagraditi po svom sudu najkreativnije mališane.

Hoće li Portoš na maškare stići kao superjunak, gusar, policajac ili možda čak i princeza… jedva čekamo saznati!

Za koji dan je Valentinovo pa vas podsjećamo da zaboravite na svoje voljene! Bilo da se radi o simboličnoj sitnici ili nekom konkretnijem daru, u mjesecu ljubavi Portanova nudi najbolji izbor koji će zadovoljiti sve želje i ukuse! Njegujte ljubav prema drugima, ali nikako nemojte zaboraviti ni na sebe, a Portanova je pravo mjesto koje će ispuniti sva očekivanja.

I da… još danas stignete sudjelovati u nagradnom natječaju pod nazivom „Mi vas volimo“ u kojem u suradnji s Müllerom Portanova svaki dan nagrađuje mirisom iz Müllera koji će razveseliti baš svakoga. Da biste saznali kako do nagrada pratite Facebook profil i web stranicu Portanove.

Planirajte svoju kupnju, pridržavajte se mjera kako biste zaštitili sebe i druge i uživajte u sigurnom shoppingu u Portanovi!


Izdvojeno

Reci što misliš!