Lifestyle / Ostalo

strastvena kuharica

Food blogerica Slavonka stiže u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Food blogerica Slavonka stiže u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

U emisiju 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' stiže food blogerica Ena Kokanović Nagy - Slavonka

Kuhanje je Enina velika strast, zbog toga je i pokrenula svoj food blog i Instagram pod imenom – Slavonka. A kako njezini zanimljivi recepti i ukusna jela ne bi ostala samo na fotografijama od kojih svima cure sline, Slavonka je skupila hrabrosti i  odvažila se prijaviti u RTL-ov kulinarski show.

Kako priznaje, već je i prethodnih sezona razmišljala o prijavi, ali nikada do sad nije imala dovoljno slobodnog vremena ili odgovarajućeg kulinarskog partnera s kim bi se okušala u tom izazovu. Ove godine se sve posložilo pa će tako žiri i gledatelji imati priliku upoznati strastvenu kuharicu Enu i njezinu prijateljicu Petru Šnajder, s kojom će izaći na kulinarske audicije. Iako Ena voli eksperimentirati u kuhanju, Slavonka se voli držati i tradicionalnih recepata svog kraja pa joj se možda smiješi jedan plus kod Željke Klemenčić. 

Hoće li food blogerica Ena oduševiti žiri svoji jelima i proći audicije na neviđeno – pogledajte u osmoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koji s prikazivanjem počinje u ponedjeljak u 20.45 sati na RTL-u!
 


Izdvojeno

Reci što misliš!