Lifestyle / Ostalo

personalizirane video poruke

Osječanin osmislio platformu koja spaja fanove i zvijezde, a sad zajednički pomažu Banovini

Osječanin osmislio platformu koja spaja fanove i zvijezde, a sad zajednički pomažu Banovini

Klippy je nova platforma koja spaja fanove i Starove

Igor Delač, Krankšvester, Tamburaški sastav Kas, Ivan Šebalj dio su nove Klippy platforme, a broj poznatih Slavonaca i Hrvata svakim danom sve više raste! Klippy je nova digitalna platforma koja spaja poznate osobe i njihove obožavatelje na najosobniji mogući način – personaliziranim video porukama! Obožavatelji tako imaju priliku od poznate osobe naručiti personaliziranu video poruku, čestitku, postaviti pitanje ili pak zadati izazov, a do 3.2.2021. sav prihod od prodaje Klippy videa bit će doniran za potresom pogođeno područje u Banovini!

Kako Klippy funkcionira?

Fanovi pronađu svoga omiljenog Stara te odaberu vrstu Klippya koji žele, napišu točne upute što zahtijevaju u personaliziranom videu te naruče Klippy za sebe ili za nekog drugog. Ideje za Klippy su uistinu razne, od najjednostavnijih čestitki za rođendan, pozdrava ili narudžbi pjesama do puno kreativnijih kao što su roastanje (zadirkivanje) prijatelja, motiviranje ekipe pred tekmu i sl. Nakon što Star snimi zahtjev, Fan zaprimi svoj video putem emaila te ga može preuzeti, dijeliti na društvene mreže, slati prijateljima i sl.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Starovi, s druge strane, zaprime notifikaciju o Klippy videu, pročitaju zahtjev te ga imaju priliku prihvatiti ili odbiti. Ukoliko prihvate, snime video i pošalju fanu. Cijenu svakog Klippy videa starovi sami postavljaju i mijenjaju u ovisnosti o ponudi i potražnji, za vrijeme humanitarne akcije do 3.2.2020. „Klippy za Banovinu“, sav prihod će biti doniran u humanitarne svrhe za pomoć stradalima u Potresu.

Suosnivač platforme je Osječanin Dino Schatzl koji je platformu zajedno osnovao s kolegom Svenom Hamzić ostvarivši akceleracijsku investiciju od fonda Fil Rouge Capital: „Klippy je platforma zamišljena da obje naše strane, i Starovi i Fanovi, izvuku najbolje od oba svijeta te maksimalno iskoriste potencijal ovakvog marketplacea. U trenutnoj situaciji, uz pomoć Klippya poznate osobe, koje imaju nevjerojatan utjecaj na mase, mogu ih dodatno stimulirati da doniraju novac, a zauzvrat dobiju personalizirani video. U budućnosti, vjerujemo da ćemo vidjeti izrazito kreativne zahtjeve Fanova koje u ovom trenutku ne možemo ni zamisliti, a jednako smo tako sigurni da će Starovi maksimalno iskoristiti platformu i osmišljavati vlastite kreativne ponude i sadržaj samo za Klippy te neprestano pozivati fanove na Klippy putem vlastitih društvenih mreža.“

Klippy je dostupan putem web platforme www.klippy.co, za fanove i putem Android aplikacije, a za buduće Starove putem iOS i Android aplikacije. Vidimo se na Klippyu.


Izdvojeno

Reci što misliš!