Lifestyle / Ostalo

nagrađuje i u 2021. godini

Tko to ne bi voli?! Portoš besplatnim shoppingom nagradio 163 posjetitelja

Tko to ne bi voli?! Portoš besplatnim shoppingom nagradio 163 posjetitelja

Trgovački centar Portanova jedini je trgovački centar koji svoje posjetitelje časti besplatnim shoppingom, i to kroz cijelu godinu

Nema tko nije čuo za Portoša, omiljenu maskotu trgovačkog centra Portanova, pogotovo nakon što je krenuo u akciju nazvanu Portoš te časti shoppingom te počeo iz mjeseca u mjesec razveseljavati sretne dobitnike.

Početkom nove godine prisjećamo se tih veselih trenutaka u ne tako veseloj 2020. godini koje smo redovno najavljivali i u našim člancima. Naime, najmanje jedan vikend mjesečno scenarij je izgledao otprilike ovako… Šetali ste po trgovinama u Portanovi, odabrali omiljeni komad odjeće ili obuće, krenuli na blagajnu platiti račun i baš tada, baš vas, netko je potapšao po ramenu! Okrenuli ste se i pred sobom vidjeli veliku narančastu maskotu – e to je bio Portoš i on je odlučio darivati vas poklon bonom baš te trgovine u kojoj ste se nalazili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I tako čak 163 puta samo tijekom 2020. godine.

Portoš je na darivanja u prošloj godini potrošio gotovo 50.000 kuna, a u tome su mu uvelike pomogli zakupci Portanove koji su se spremno odazvali ovoj fantastičnoj akciji.

Ali to nije sve. Portoš je častio i online! Tijekom prošle godine mogli ste na Facebook profilu Portanove sudjelovati u kreiranju priče o Portošu i njegovim dogodovštinama i osvojiti poklon bonove trgovina u Portanovi! Portanova je Portoš priču započela početkom godine, a vi ste se svaki mjesec nadovezivali na prethodni nastavak i na taj način osvojili gotovo 15.000 kuna.

Svim sretnim dobitnicima čestitamo i nadamo se da uživaju u osvojenim nagradama, a svima ostalim želimo puno sreće jer iz Portanove kažu da Portoš priprema zanimljiva i bogata nagrađivanja i za 2021. godinu!


Izdvojeno

Reci što misliš!