Lifestyle / Ostalo

uključite se i vi

Osječki restoran čini dobar djela - Domagoj će imati sjajan Božić

Osječki restoran čini dobar djela - Domagoj će imati sjajan Božić

Hokusni Božić! Osijek ima novog vilenjaka Djed Božićnjaka - Domagoja Stojšić

Blagdansko vrijeme u nama budi posebno ozračje, tada smo svi osjećajniji, zajedništvo poprima svoju notu i više suosjećamo jedni s drugima. Kako nas je sve početkom ove lude 2020. godine zahvatila pandemija, ovaj Božić poseban je ne samo po svojoj uobičajenoj ljepoti, već i zahtjevnim okolnostima za sve. Ugostiteljski objekti su zatvoreni, socijalna distanca je izrazito prisutna, većina djelatnosti i van ugostiteljstva odvija se iz naših domova, sve ja zastalo… A mi smo se poželjeli druženja, gužve, prekrasnog adventa, ugodne atmosfere, glazbe, kuhanog vina ili najfinijih domaćih specijaliteta..

Unatoč svemu, ništa ne može spriječiti da Božićno raspoloženje duhom useli u naš Osijek! Kako bi sve svoje sugrađane usrećili, Hokus Okus priredio je malu Božićnu idilu ispred svog restorana. Namjera je uljepšati prolaznicima dan, ugostiti i sve kupce na kratko dok čekaju svoju narudžbu i naravno, omogućiti svima da “uhvate” dobru fotku za blagdane!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, iza svega krije se puno veća svrha. Cilj ovog predivno uređenog adventskog mjesta je potaknuti dobro djelo i pomoći našem sugrađaninu Domagoju Stojšiću. Sigurni smo da ste svi već čuli za Domagoja i da ga pamtite kao uvijek vedrog i kulturnog dečka. Domagoj za život zarađuje prodajući plišane igračke koje izrađuje njegova teta. Uvijek ga možemo vidjeti  u ugostiteljskim objektima, no kako je ova epidemiološka situacija nažalost zatvorila sve lokale, Domagoj je ostao bez svojih lega i legica koji mu uvijek pomažu.

"Sreća prati hrabre, stoga smo sudbinu odlučili uzeti u svoje ruke i Domagoj će ovog Božića biti pravi vilenjak Djeda Božićnjaka i pomoći mu da pokloni stignu u svačiji dom! U Hokus Okusu stoga možete ostaviti donaciju za Domagoja, a neke od njegovih igračaka podijelit će i putem dostave na Wolt-u, Pauzi i Glovi. Domagoj nam je otkrio kako ga sada možemo pronaći i u blizini tržnice - to će biti njegova mala radionica dok sve opet ne oživi. Brine se i za zdravlje svih nas i zato uredno dezinficira svoje igračke prije nego ih pakira u male vrećice. Mirno i sigurno se možete igrati s njima čim stignu u vaš dom, a kaže da ih zapakira i da se ne zalede, ipak dolaze sa sjevernog pola!", kažu u Hokus Okus.

Na mjestu gdje možete donirati postoji i opcija donacije u kripto valutama. U suradnji s tvrtkom Beyondi, uspjeli su omogućiti i ovu naprednu opciju, koja se sve više počinje koristiti i u ugostiteljskom sektoru. Pokažimo kako nosimo veliko srce u grudima, posjetite ih i svakako ćete pronaći nešto i za sebe. Ekipa Hokus Okusa pripremila je i tri druge pogodnosti u kojima možete uživati idućih mjesec dana, a više o njima saznajte na njihovim profilima na društvenim mrežama.


Izdvojeno

Reci što misliš!