Lifestyle / Ostalo

stiže i djed božićnjak

Portoš sutra kreće u akciju darivanja nasumično odabranih kupaca u Portanovi

Portoš sutra kreće u akciju darivanja nasumično odabranih kupaca u Portanovi

Portoš će razveseliti više od 20 slučajno odabranih posjetitelja besplatnim shoppingom, a shopping je ovih dana uz brojne popuste u Portanovi bolji nego ikada

Ako ste se ovih dana planirali zaputiti u Portanovu – dobro ste to isplanirali. Posljednja Portoševa ovogodišnja akcija darivanja slučajno odabranih posjetitelja započinje sutra. Portoš će šetati Portanovom, ulaziti u trgovine i posjetitelje koje zatekne na blagajnama planira i ovaj puta preduhitriti tako što će platiti račun umjesto njih. Pa zar to nije divno? Pouzdano znamo da mu je ovaj puta, više nego ikada, novčanik pun i jedva čeka iznenaditi i razveseliti one koji mu se nađu na putu. Budite to baš vi!

A uvjerljivo najbolji način za profitirati ovih blagdana u Portanovi su popusti, a oni su krenuli ove godine ranije nego ikada. Izlozi se crvene od panoa sa iznosima popusta koji se već sada penju i do 70%. Što nas tek očekuje od 27. prosinca kada i službeno kreću sezonski popusti vidjet ćemo uskoro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A dok nam se ne vrati pravi Djed Božićnjak koji je ove godine odlučio poštovati epidemiološke mjere i izbjegavati velika druženja, u Portanovi stvorite božićne uspomene u blagdanskom kutku na 1. katu Portanove. Iako je od kartona, na vašim fotografijama djelovat će prilično stvarno, na radost svih malih i velikih posjetitelja Portanove.

Iako je uvijek vrijeme za činiti dobra djela, za blagdane smo posebno svjesni čarolije darivanja pa je upravo danas pravo vrijeme da darujete ono najvrijednije, da darujte krv za potrebe KBC-a Osijek! U subotu 19. prosinca u Portanovi se organizira još jedna u nizu humanitarnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove.


Izdvojeno

Reci što misliš!