Lifestyle / Ostalo

iskoristite odlične popuste

Blagdanska Portastična srijeda shopping s popustima danas u Portanovi

Blagdanska Portastična srijeda  shopping s popustima danas u Portanovi

Popusti pred Božić su više nego dobrodošli, pogotovo kada se sjetimo kako je ovo mjesec darivanja i da nam je svima shopping neizbježna „rekreacija“. Stoga će vas i ovaj puta trgovine u Portanovi razveseliti jer ovu Portastičnu srijedu časte s odličnim popustima koje zaista ne treba propustiti

Razveselite najmlađe shoppingom poklona uz popuste: Baby Center 20% popusta na dječju odjeću, Ciciban 30% popusta na dio asortimana, Denis 20% popusta na cjelokupni asortiman, Froddo 15% popusta na cjelokupni asortiman, Magic Baby 15% popusta na sav asortiman (osim Stokke), s.Oliver 20% popusta na novu dječju kolekciju…

Sportski asortiman je također snižen i to: Adidas, Ferivi i Nike imaju 20% popusta na novu kolekciju, a Hervis 20% popusta na sve.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I obuću danas kupite jeftinije: u Deichmannu iskoristite 30% do 50% na dio asortimana, a u Massu vas čeka velika ponuda obuće snižene u pola cijene.

Ako razmišljate o nekom „konkretnom“ poklonu za najdražu/najdražeg, imajte na umu i to da Argentum nudi do 70% popusta na dio asortimana srebrnog nakita i 50% popusta na asortiman satova, Heta do 60% popusta na dio asortimana, a 10% popusta na već sniženo, Krona 15% popusta za gotovinsko, a 10% za kartično plaćanje na cjelokupan asortiman satova i nakita, a Watch centar 20% popusta na sve satove i nakit.

Posjetite danas Portanovu i iskoristite ove odlične popuste, a za točnu informaciju koji sve popusti vas očekuju ove Portastične srijede pozivamo vas da potražite na www.portanova.hr jer ovdje smo uspjeli prenijeti samo mali dio ponude.


Izdvojeno

Reci što misliš!