Lifestyle / Ostalo

akcijske cijene promo paketa

Black Friday i na SiB.hr - oglašavajte se na najčitanijem slavonskom portalu

Black Friday i na SiB.hr - oglašavajte se na najčitanijem slavonskom portalu

Zaključavanje je najspominjanija riječ proteklih dana, a mi smo ovaj vikend odlučili spustiti i zaključati cijene oglašavanja

Vidljivost među poslovnim subjektima u vrijeme kad se sve zatvara i mobilnost građana se usporava, važnija je nego ikad. No, iako se svijet usporio, on ipak nije stao. Kupci su i dalje tu te imaju svoje potrebe i želje. Nema dileme, koronavirus unio je nemir u svjetsko gospodarstvo i, što je još važnije, barem nakratko promijenio živote svakoga od nas.

Efekti zaraze proširili su se na svijet medija i oglašavanja – i to gotovo usporedivom brzinom s onom širenja virusa. Stoga se postavlja pitanje: Kako se oglašavati u vrijeme korone? 

Danas je više negoli ikad izražena činjenica kako globalno društvo postaje jedna velika online zajednica. Svi koji do mogu rade od kuće i povezuju se putem interneta. Svi koji mogu svoje poslovanje prebacili su u online svijet i umjesto tradicionalnih načina prodaje, svojim kupcima obraćaju se putem digitalnih platformi. Upravo zbog toga, portal SiB.hr u narednim danima nudi posebne cijene na svoje usluge.

Portal SiB.hr u mogućnosti je ponuditi najsuvremenije formate oglasa na samom portalu, ali i na našim Facebook i Instagram kanalima. Bilo da se radi o banneru ili priči o Vama, isto će doprijeti do velikog broja svih onih koji u tom trenutku možda baš trebaju Vašu uslugu ili proizvod, a isto ne mogu pronaći hodajući po gradu ili saznati od prijatelja u omiljenom kafiću.

Black Friday akcija oglašavanja

Proteklih godina popularne su akcije povodom tzv Crnog petka, a ovaj petak bit će poseban jer Hrvatska ulazi u period zaključavanja. Tako smo i mi odlučili olakšati poduzetnicima i kreirati posebne promotivne pakete po sniženim cijenama za sve oni se odluče na suradnju s najčitanijim portalom u Slavoniji i Baranji (dnevno nas u prosjeku posjeti 45 tisuća ljudi!). Cijene oglašavanja spustili smo 30 posto!

Ukoliko želite postati dio digitalnog svijeta i Vašu ponudu donijeti do ljudi, javite nam se na mail [email protected] ili na broj mobitela 099 80 20 721 u periodu od 27. do 30. studenog i ostvarite posebne pogodnosti.


Izdvojeno

Reci što misliš!