Lifestyle / Ostalo

Nagradna igra završava sutra u ponoć

Portanova: Jeste li vi sretni dobitnik?

Portanova: Jeste li vi sretni dobitnik?

Nagradna igra završava sutra u ponoć, još stignete sudjelovati

Povadite sve račune iz džepova, torbi, novčanika… jer sada je zadnji tren da ih iskoristite za sudjelovanje u nagradnoj igri. A svaki račun se računa kao jedna prijava. Ako ste u proteklih mjesec dana obavili bilo kakav, pa i najmanji shopping u Portanovi, mogli ste (i još možete) sudjelovati u nagradnoj igri koja donosi hrpu nagrada! Prva nagrada je električni romobil Xiaomi MI M365, a preostalih 70 su nagrade koje su pripremile trgovine ovog trgovačkog centra, a svi će oni naći vlasnike 17. rujna, kada je zakazano izvlačenje. Još sutra do kraja dana na web stranici Portanove pronađite i ispunite nagradni obrazac i na taj način prijavite se za sudjelovanje. I svakako sačuvajte račune i nakon prijave jer će vam trebati prilikom preuzimanja nagrade! 

Nove kolekcije su stigle. Provjerite i izloge Portanove jer iako se tako po temperaturama ne čini – jesen polako kuca na vrata, a izlozi vrve od primamljivih jesenskih kombinacija koje svi jedva čekamo isprobati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu 19. rujna zaputite se na 2. kat Portanove gdje se organizira još jedna u nizu humanitarnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek, u suradnji s Portanovom, čekaju vas od 16 do 19 sati.

Izdvojeno


Reci što misliš!