Lifestyle / Ostalo

reagirao na instagramu

Popularni osječki pjevač izgubio živce: ''Toliko o koroni. Ovo je žalosno, tužno i jako bezobrazno...''

Popularni osječki pjevač izgubio živce: ''Toliko o koroni. Ovo je žalosno, tužno i jako bezobrazno...''
@rothmario/Instagram

"Mnogi poduzetnici propadaju jer se treba držati odluka i preporuka kriznog stožera koji je jučer prekršio apsolutno SVE"

Osječanin Mario Roth, pjevač Grupe Vigor, burno je reagirao putem svog Instagrama na najave o ponovnom uvođenju mjera za suzbijanje širenja koronavirusa. Naročito mu je zasmetalo ponašanje političara u izbornoj noći, koji ne paze ni na što, a stalno upozoravaju građane na oprez te ih između ostalog krive za ponovno širenje virusa.

"Toliko o koroni. Noćni klubovi su žarišta? Majke ne smiju biti uz djecu duže od 15 minuta, a političari mogu sve. U kafićima razmak stolova, pada promet, o turizmu da ne govorim, ne može se preko granica...Maske, razmak? Običan čovjek ništa ne smije, a gospoda mogu sve. Eto slika Republike Hrvatske. Hoćemo li plakati ili se smijati? Mnogi poduzetnici propadaju jer se treba držati odluka i preporuka kriznog stožera koji je jučer prekršio apsolutno SVE. Žalosno, tužno i jako bezobrazno. Sve riječi su zapravo suvišne", napisao je Roth u storyju na svom službenom Instagramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!