Lifestyle / Ostalo

nešto ranije nego inače

Sezonska sniženja stigla u Portanovu?

Sezonska sniženja stigla u Portanovu?

Možda malo ranije nego inače, ali sezonska sniženja su tu

Zadovoljstvo ovih dana predstavlja svaka kupovina u Portanovi! Dugo očekivana sezonska sniženja tako reći još nisu službeno niti započela, a već popusti mame iz izloga gotovo svih trgovina ovog trgovačkog centra. Je li to tek uvertira za ono što slijedi nakon 1. srpnja ili smo stvarno zakoračili u sezonu popusta tek ćemo vidjeti u danima koji dolaze. A vi, ako želite uloviti najdraže komade u svojoj veličini, požurite već sada do Portanove!

Ponuda je uistinu šarolika, stoga nije teško potrošiti i više od planiranog. Ukoliko ne volite kupovati planski, već isključivo komade koji vam zapnu za oko u moru pristupačnih artikala, onda se pripremite za euforiju koju ćete doživjeti kada vas sa svih strana okruže izvješeni popusti. Uživajte u najpovoljnijoj kupnji godine i napunite ormar aktualnim trendovima već sada. Nemojte izvisiti.

Besplatan shopping za 15 slučajno odabranih posjetitelja

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A saznajemo da je ovaj vikend i Portoš opet u akciji! Ima li uopće netko tko ne zna što se tada događa…!? Teško, ali za svaki slučaj da ponovimo. Kada je Portoš u akciji, to znači da će biti puno besplatnog shoppinga za posjetitelje koji se u tom trenutku nađu u Portanovi! Portoš ima običaj najmanje jednom mjesečno prošetati Portanovom i nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina nagraditi besplatnim shoppingom! Pa zar to nije divno!?

Ako idete ovog vikenda u Portanovu, a trebali bi, imajte na umu da baš ovaj vikend Portoš časti shoppingom i nemojte se iznenaditi ako baš vas potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća račun umjesto vas!

Želimo vam uspješan shopping i dobru zabavu u Portanovi ovaj vikend!

Izdvojeno


Reci što misliš!