Lifestyle / Ostalo

Život obojan bijelo-plavom frekvencijom

U Osijeku pokrenut Bijelo-plavi radio na 92,7 MHz

U Osijeku pokrenut Bijelo-plavi radio na 92,7 MHz

Točno 01.06. u 6 ujutro uz slogan ‘život obojan bijelo-plavom frekvencijom’ na osječkom je području počela s emitiranjem programa nova radijska postaja Bijelo-plavi radio, i to na frekvenciji 92,7 MHz

„Kroz istraživanje tržišta koje smo proveli, utvrdili smo da postoji jako veliki interes za ovakvim tipom programa”.

U eteru Bijelo-plavog slušat će se najbolja glazba, domaća i strana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DJ ekipu predvode poznati voditelji Domagoj Šuster i Gabrijela Babić. Uz njih, informativnim programom rukovodit će novinarka Melita Berečić.

„Osobno se uvijek veselim novim počecima, a ovo mislim da nije početak samo za mene nego i za cjelokupni radijski eter. I drago mi je biti dio novoga projekta i svih vizija koje on donosi, a donosi erupciju dobre glazbe“, kazao je Domagoj Šuster.

Ekipa je poletna, a njihova posvećenost projektu još veća. Lijepo je biti na početku i stvaranju nečega novoga kažu u Bijelo-plavom.

”Dobro raspoloženje, odlična glazba, kvalitetna informacija i zanimljiv sadržaj su odlična formula za zadovoljnog slušatelja – a mislim da ovaj radio to ima!“, rekla je voditeljica Gabrijela Babić.

„Nadam se da će slušatelji prepoznati naš entuzijazam i da će nam svojim prijedlozima pomoći u kreiranju sadržaja, kako bismo uz dobru suradnju i osjećaj zajedništva stvarali što raznovrsniji i zanimljiviji program”, dodala je Melita Berečić.

"Bijelo-plavi će se ponajviše baviti sadržajem za mlade, iako će, siguran sam biti atraktivan i starijoj populaciji. Kroz šaljiv, direktan, zabavan, simpatičan, a ponekad i provokativan način obrađivat će se teme iz svakodnevnog života, te aktualnosti s područja Osijeka“, izjavio je Šuster.

Zašto je Bijelo-plavi najiščekivaniji medijski projekt posljednjeg desetljeća, provjerite od danas na osječkoj frekvenciji 92,7 MHz.


Izdvojeno

Reci što misliš!