Lifestyle / Ostalo

posjetite oazu mira

Head On East - tvoja doza hedonizma te čeka na istoku

Head On East - tvoja doza hedonizma te čeka na istoku

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije ovih dana lansirala je kampanju na društvenim mrežama pod nazivom Hedonizam je na istoku! #HeadOnEastCroatia #VisitSlavonijaBaranja, kroz koju u suradnji s turističkim djelatnicima poziva na obilazak istoka Hrvatske

Za vrijeme mirovanja turističkih, ugostiteljskih i drugih gospodarskih aktivnosti zbog pandemije virusa COVID-19, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije osmislila je svojevrsnu gerila kampanju pod radnim nazivom SLAVONIJA-20, u kojoj su glavni akteri ljudi koji nude turističke doživljaje na istoku Hrvatske, ali ih ujedno ih i sami žive svaki dan.

Tako kroz video klipove u vlastitoj režiji „ambasadori“ destinacije poput Tomice Đukića, chefa Hotela Osijek i Hrvatske nogometne reprezentacije, gimnastičara svjetske klase Roberta Seligmana ili djelatnika Parka prirode Kopački rit, predstavljaju kako provode svoje vrijeme do ponovne posjete gostiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vladimir Škrobo-Bajo poziva goste na Čvarak fest u Baranji i objašnjava zašto čvarak od crne slavonske svinje nije crn, Tomislav Žajdlik iz Državne ergele Đakovo pokazuje kakva je privilegija raditi posao koji uključuje maženje ždrijebeta lipicanca, a turistički bloger Mario Jukić otkriva ljepotu riječnih plaža uz Dunav i Dravu.

Poseban doživljaj života u skladu s prirodom predstavio je poznati fotograf Mario Romulić koji je svoju novu strast otkrio u proizvodnje domaće hrane i harmoniji koji nudi zeleni prostor. Svi oni pozivaju na otkrivanje istinskog hedonizma koji nudi Slavonija i Baranja.

Poznato je da Slavonci i Baranjci goste daruju najvrjednijim darovima – iskrenim  osmijehom i toplom dobrodošlicom. Domaćini ovdje postaju i ostaju prijatelji. Zauzvrat, gosti vrlo brzo počinju „divaniti“ o lokalnim okusima, mirisima i bojama, o šarmantno usporenom ritmu svakog pojedinačnog užitka, o začuđujućoj suigri tradicionalnog i modernog. Stoga put pod noge, smjer ka istoku Hrvatske u susret hedonizmu! 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!