Lifestyle / Ostalo

PORTANOVA JE PONOVNO OTVORENA

Ovih se dana shopping u Portanovi isplati

Ovih se dana shopping u Portanovi isplati

U ponedjeljak je nakon gotovo dva mjeseca otvorena Portanova koja je, kao i ostali shopping centri, zbog pandemije koronavirusa bila zatvorena od 19. ožujka. Svi oni kojima je nedostajao shopping sigurno se vesele posjetu omiljenoj osječkoj shopping destinaciji

Sve posjetitelje Portanove na ulazu će dočekati dezinfekcijska sredstva i upute za novu vrstu shoppinga: za pridržavanje propisanog razmaka, pranje ruku i dezinfekciju, plaćanje beskontaktnim načinima plaćanja, ograničenje broja putnika u liftovima, poštivanje uputa trgovaca vezanih uz maksimalni broj kupaca u trgovinama i slično. Iz Portanove smo saznali da se posjetitelji i kupci pridržavaju propisanih mjera te da većih gužvi i čekanja nema što itekako veseli. Ističu i da sa svoje strane prate i poštuju sve mjere Stožera civilne zaštite i ostalih mjerodavnih tijela te će i nadalje poduzimati sve što mogu da posjet i boravak u Portanovi bude potpuno siguran za posjetitelje i radnike u trgovinama.U Portanovi je na snazi novo radno vrijeme od 10:00 do 20:00 sati uz neke iznimke poput Konzuma, mjenjačnice Exclusive Change, Müllera i frizerskog salona Simple koji će sa radom započinjati dva sata ranije (od 8:00 sati) i biti otvoreni sve do 21 sat, ali uz obaveznu pauzu za dezinfekciju prostora od 13:30 do 14:30 sati. CineStar još nije započeo s radom, u GBowlingu za sada radi samo ugostiteljski dio, a Twister igraonica je otvorena od 10 do 20 sati. Portanova do daljnjega ne radi nedjeljom.

Sa otvorenjem Portnove stigli su i veliki popusti u, usuđujemo se reći, gotovo svim trgovinama koje posluju u sklopu Portanove. Dodatno, na parkiralištu Portanove Hervis je postavio i veliki šator u kojem traje rasprodaja bicikala i ostalog asortimana s kotačima uz popuste do čak 60%.

Razloga za posjet Portanovi i više je nego dovoljno ali uz obavezno poštivanje svih mjera kako bi zaštitili i sebe i druge. Vidimo se u shoppingu!

Izdvojeno


Reci što misliš!